Hakan Çelebioğlu, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü Görevine Getirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hakan Çelebioğlu, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü Görevine Getirildi
Haberin Tarihi: 3.9.2020 11:55:10 - Okunma Sayısı:3045 defa okundu.

Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü iken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü görevini de yürüten Çelebioğlu şimdi de Personel Şube Müdürü oldu.

HAKAN ÇELEBİOĞLU, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ

Eğirdir'in evladı, yıllarca başarılı spor hayatı ve başarılarla dolu eğitimciliğinden sonra idareci olarak da farklı görevlerde yer alan hemşehrimiz Hakan Çelebioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Gönen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü iken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü görevini de yürüten Çelebioğlu şimdi de Personel Şube Müdürü oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü İlçemize personeliyle beraber günü birlik "birlik ve beraberlik" gezisi düzenleyen Çelebioğlu, Belediyenin güneş enerjili tekne gezileri sonrası yelken antrenörleri ile biraraya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Şube Müdürü Çelebioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in, spor başarılarının yanında Isparta'mıza tesisleşme adına çok büyük katkıları olduğunu söyleyerek, "hali hazırda da Eğirdir'le ilgili ciddi çalışma planı içerisinde olduğunun müjdesini verebilirim" dedi. “Memleketim Eğirdir hem tarihi, hem doğal güzelliği ile çok özel bir yerleşim yeri" diye konuşan Çelebioğlu, çalışma arkadaşlarının da günü birlik Eğirdir gezisinden çok mutlu olduklarını” dile getirdi. Özellikle sessiz tekne gezilerinin ilgi çekici olduğunu belirten Çelebioğlu, "projede emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Sayın Veli Gök'e teşekkür ederim" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap