Hırsızlar JASAT'tan kaçamadı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hırsızlar JASAT'tan kaçamadı...
Haberin Tarihi: 10.9.2020 12:17:53 - Okunma Sayısı:1964 defa okundu.

Çeşitli hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen S.K., E.K. VE E.D. isimli şahıslar Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlar JASAT'tan kaçamadı...

Çeşitli hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen S.K., E.K. VE E.D. isimli şahıslar yapılan takip sonrası Eğirdir ilçe merkezinde, Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre; Isparta ili Eğirdir ilçesi Gökçehöyük Köyünde 31 Ağustos 2020 tarihinde İ.B. isimli şahısa ait 1 adet büyükbaş hayvanın çalınması olayı ve Merkez İlçe ile Atabey ilçelerinde geçmişte meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli/şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak; Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından, aralıksız olarak yürütülen çalışmalar neticesinde; hırsızlık olaylarını gerçekleştiren S.K., E.K. VE E.D. isimli şahıslar yapılan takip sonrası Eğirdir ilçe merkezinde, Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İ.B. isimle şahısa ait 1 adet büyükbaş hayvan sahibine teslim edilirken (5) adet faili meçhul olayın da aydınlatılması sağlandı.

Halkın emniyet ve asayişinin sağlanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap