“ISPARTASPOR’A BAŞARILAR DİLERİM”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“ISPARTASPOR’A BAŞARILAR DİLERİM”
Haberin Tarihi: 19.9.2020 14:23:18 - Okunma Sayısı:2338 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor’a başarılar diledi.

“ISPARTASPOR’A BAŞARILAR DİLERİM”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor’a başarılar diledi. Milletvekili Cesur, “Yeşil-Pembeli takımımızın 3. Lig’de Isparta’yı gururlandıracak sonuçlar alacağına inanıyorum” dedi.

Bu yıl Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Yeşil-Pembeli takım 2020-2021 sezonunun ilk haftasında 20 Eylül  Pazar Günü Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da İzmir’in takımı Karşıyaka Futbol Kulübünü konuk edecek.

 

“ISPARTA SPOR ŞEHRİN BÜTÜNLEŞTİRİCİ GÜCÜ”

Milletvekili Aylin Cesur Ispartaspor’un 3. Lig’de Isparta’yı başarıyla temsil edeceğini belirterek, “Yeşil Pembeli kulüp Isparta futbolu için büyük öneme sahip olan 3. Lig’de yer alıyor. Ve bu lig’de yer alması için bütün gücümle çalıştım. Federasyon bu haksızlığı gidermelidir dedim ve  Sayın Nihat Özdemir’i arayarak, Isparta’nın damadı olarak ama diğer haksızlığa uğramış takımları da sayarak bu haksızlığın giderilmesi istemiştim. Yıllardan beri verdiği mücadele ile Isparta’da futbolseverleri gururlandıran Ispartaspor’un, Yeni sezonda belirlediği hedeflere ulaşacağına inanıyorum. Ben yine Ispartaspor’umuz daha büyük başarılara imza atsın ve hak ettiği en iyi yere gelsin diye bize düşeni yapmaya ve vefakar taraftarımızla birlikte takımımızı desteklemeye devam edeceğim. Bu vesile ile Yeşil-Pembeli kulübün başta Başkan Atakan Yazgan olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetine, futbolcularına ve çalışanları ile tüm Isparta spor camiasına başarılı bir sezon dilerim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap