MHP Eğirdir Teşkilatı Müftü Eroğlu’nu Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir Teşkilatı Müftü Eroğlu’nu Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 15.12.2020 14:14:50 - Okunma Sayısı:1929 defa okundu.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve beraberindekiler Eğirdir Müftülüğüne atanan Mehmet Ali Eroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

MHP EĞİRDİR TEŞKİLATI MÜFTÜ EROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel,  Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Akçimen, Yönetim Kurulu üyeleri; Süleyman Uğur Yıldız, Volkan Hun, Ali Rıza Binatlı ve İbrahim Eroğlu, Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’na hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve beraberindekiler bugün saat 10.30’da Eğirdir Müftülüğüne atanan Mehmet Ali Eroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. 

Eğirdir Müftüsü Ali Eroğlu'na yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunan  MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel “Devletimizle, milletimizle omuz omuza olan vatanperver, milli ve manevi değerleri yüksek olan kurumlar bizim için değerlidir. Zaman zaman biz sizden destek alacağız, yeri geldiği zaman biz size destek olacağız. Biz her türlü şeylere hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ilçe müftüsü Mehmet Ali Eroğlu da; “Tabi ki bizlerin de desteğe ihtiyacı olacak. Yapacağımız hizmetlerde, faaliyetlerde, hayırlı hizmetlerle inşallah işbirliği içerisinde olmaya gayret etmeye çalışacağız. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Her zaman bekleriz. Hep birlikte Eğirdir’e hizmet etmek için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz” diye konuştu.

- Emel TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap