Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Yeni Yıl Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Yeni Yıl Mesajı
Haberin Tarihi: 30.12.2020 10:49:42 - Okunma Sayısı:1652 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Yeni Yıl Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Yeni Yıl Mesajı

Bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak 2021 senesine girmeye hazırlandığımız bugün, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, yeni miladi yılın ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum

2020 yılı için ortaya koyduğumuz hedefler ve projelerle halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduk.

Isparta Belediyesi olarak ‘Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını öz kaynaklardan karşılayan belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Isparta oluşturmak’ vizyonuyla projeler hazırladık.

Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi çabasına girdik.

İnsan odaklı,  şeffaf, sürdürülebilir, katılımcı yöntemler ile kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın mutluluğu katılımcı, sosyal ve şeffaf bir belediyecilik amacını ilke edindik.

Yönetimimizde hesap verebilirlik, insana, doğaya saygılı vatandaş odaklı hizmet temel değerlerimiz arasında yer almaktadır.

Modern, gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir Isparta’yı yarınlara taşımak kararlılığı ve bilinci ile halkımızın güvenine layık olmaya gayret etmekteyiz.

2020’de şehrimizi cazibe merkezi haline getirecek, marka değer kazandıracak önemli projeleri bir bir hayata geçirmeye başladık.

2020 yılı siz hemşehrilerimin duyduğu güven ve vermiş olduğu destek ile ortaya koyduğumuz projelerimizin hazırlandığı, temellerinin atıldığı bir yıl olurken, şehrimizin 2023 yılı hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı bir sene olmuştur.

2021 yılını da şehrimizin gelişmesi yönünde ortaya koyacağımız projelerle en iyi şeklide değerlendirerek atacağımız adımları planladık.

Isparta’mız için 2021 yılı şehrimizin refahına, vatandaşlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacak gelişmelerin yaşanacağı, önemli yatırımların temellerinin atılacağı, devam eden projelerin tamamlanacağı bir yıl olacak.

Bu vesile ile belediye çalışmalarımızı büyük bir özveri ve gayret içerisinde sürdüren başta mesai arkadaşlarım olmak üzere hizmetlerin en iyisine layık olan hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının, dünyada acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; sağlık, huzur, barış, mutluluk ve refahın hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap