Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'in Yeni Yıl Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'in Yeni Yıl Mesajı
Haberin Tarihi: 31.12.2020 17:38:22 - Okunma Sayısı:1683 defa okundu.

Kaymakam Çelik: "2021 yılının tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere, barış huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor ve bütün Eğirdirli hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım." dedi.

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK'İN YENİ YIL MESAJI

2020 yılını geride bırakıp 2021'e merhaba derken, Eğirdir Kaymakamı bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Çelik mesajında;

"Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan olağanüstü sağlık sorunları nedeni ile 2020 yılını maalesef buruk bir şekilde geride bırakarak, yeni umutlarla 2021 yılını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki her yeni yıl; yeni hedefleri ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan önümüzdeki yılların ümit ettiğimiz bir şekilde yaşanabilmesi için hepimize düşen görev ve sorumluluklar vardır.

İçinde bulunduğumuz yılda alınan tedbirlerle, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak, salgının daha çok kontrol altına alındığını görmüş bulunmaktayız. Yeni yılda da aynı hassasiyeti göstererek, normal hayatımıza en kısa sürede dönmenin bizlerin elinde olduğunu aklımızdan çıkartmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere, barış huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor ve bütün Eğirdirli hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlarım." ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap