Kaymakam Adem Çelik'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 10.1.2021 14:39:24 - Okunma Sayısı:1009 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

 

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Çelik mesajında;

"Basın mensuplarına sosyal ve ekonomik haklar kazandıran 212 sayılı Basın İş Yasası Kanunu’nun 10 Ocak 1961 yılında kabulünden itibaren her 10 Ocak günü “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Halkın bilgi edinme hakkının teminatı olarak dünyada ve ülkemizde en zor meslekler arasında yer alan gazetecilik; halkı bilgilendirme, haberdar etme gibi önemli işlevlerinin yanı sıra toplumu doğru bir şekilde yönlendirme, kamuoyu oluşturma gibi fonksiyonlara da sahiptir.

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakarca çalışmakta olduklarını hep beraber müşahede etmekteyiz.

Ülkemizin ve Eğirdir’imizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakarlık ve gayretlerini takdirle karşılarken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap