DİLE KOLAY 50 YIL...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DİLE KOLAY 50 YIL...
Haberin Tarihi: 11.1.2021 11:04:56 - Okunma Sayısı:1105 defa okundu.

Uzm. Dr. Huriye Elif ALTINMAKAS'tan kutlama mesajı

DİLE KOLAY 50 YIL...

Uzm. Dr. Huriye Elif ALTINMAKAS

Yarım asırdır dimdik ayakta AKIN. Sevgili dedem Ali SİNAN'ın kurmuş olduğu Eğirdir Akın Gazetesi, ona gözü gibi bakan bir ekip ile 50 yaşına girdi bugün.

İlçemizdeki önemli gelişmelerin yanı sıra ülkemiz ve dünya gündemini de yakından takip eden Eğirdir Akın Gazetesi, özenle saklanan 50 yıllık arşivi ile çok değerli bir kaynak aynı zamanda. 

Geleneklerine sahip çıkan, aynı zamanda çağdaş kimliğiyle zamanı yakalayan Akın, her daim özgür ve tarafsız bir gazete oldu. İlkelerinden ve dik duruşundan asla ödün vermedi. İşin özünde çalışma disiplini, emek ve saygı vardı. Bu kültürle büyüdüğüm ve çocuklarıma öğretmem gereken değerlerin farkına vardığım için çok şanslıyım.

AKIN'ın 50. yılını gururla ve heyecanla kutluyoruz. Bu vesile ile kurucumuz sevgili dedem Ali SİNAN'ı rahmetle ve saygıyla anıyorum. 

Engin tecrübesi ile bize her zaman yol gösteren değerli büyüğümüz, canım babaannem Huriye SİNAN, özverili çalışmaları ve ekip ruhu ile Akın'ı büyüten, evlatlarından biri olduğum için kendimi çok şanslı hissettiğim annem Nilgün SİNAN ve babam Abdullah Kemal SİNAN ve Akın'ın yeni dünyaya adaptasyon sürecinde desteği büyük olan kardeşim Ali SİNAN... 

Sizlerle gurur duyuyorum... 

50 yıllık süreçte yol arkadaşlığı yapan tüm ekibe sonsuz teşekkürler. 

İyi ki varsın AKIN. Nice yıllara...

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap