NİCE ELLİ YILLARA EĞİRDİR AKIN

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NİCE ELLİ YILLARA EĞİRDİR AKIN
Haberin Tarihi: 11.1.2021 13:09:59 - Okunma Sayısı:866 defa okundu.

Eğirdir Eski Kaymakamı, Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Eğirdir Akın Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla imtiyaz sahibi Abdullah Sinan'a bir kutlama mesajı gönderdi.

NİCE ELLİ YILLARA EĞİRDİR AKIN

Eğirdir Eski Kaymakamı, Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Eğirdir Akın Gazetesi'nin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla imtiyaz sahibi Abdullah Sinan'a bir kutlama mesajı gönderdi. Akdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Eline kalemi alıp boş sayfaya yazmak, eylem olarak ne kadar da kolay görünür gözümüze. Ne var ki harflerin birleşmesiyle oluşan kelimeler ve cümleler, donanımlı bir zihnin, adil bir kalbin, güçlü bir kalemin elinden çıkarsa anlamını bulur ve okumaya değer olur. Günümüzde halkın yüreğinde ve içinde barınamayan, özünü vicdan ve vefadan almamış, şahsi hesaplarını memleket hesabı addederek hareket eden, zamanı bol ama aklı kıt şahsiyetler ne yazık ki sadece harfleri ve kelimeleri birleştirerek topluma sözde mesaj verdiklerini düşünüyorlar. Bu şahsiyetlerin toplum nezdinde hiçbir kıymeti harbiyesinin olmadığını her zaman bu toplum bizlere göstermiştir.

Gerçek gazetecilik ve habercilik anlayışı milletimizin gönlünde her zaman yerini bulmuştur. Bu anlayışla tarafsız, ilkeli ve adil bir vizyonla elli yılını tamamlayan Eğirdir Akın Gazetesi Isparta’nın en köklü gazetelerinden biri olmuş ve insanlarımızın gönlünde yerini almıştır. Babadan oğula ve oradan da torunlara emanet olarak aktarılacak bir değer haline gelmek emeğin ve özverinin sonucudur.

Elli yıllık birikimle damıtılarak oluşturulan her haberin vatan ve memleket sevgisi ile okuyucu ile buluştuğu yerdir Eğirdir Akın. Her sayfasında güzel Eğirdirimizin her anına tanıklık edebileceğiniz devasa bir arşivdir Eğirdir Akın. İçinde iyiliği ve güzelliği, doğruluğu ve cesareti, aklıselim bir düşünceyle yazılan bir çok eseri görebileceğiniz yerdir Eğirdir Akın. 

Her sayısının olağanüstü bir titizlikle ciltlendiğini gördüğüm, bu ciltlerin Eğirdir için ne kadar kıymetli bir hazine olduğunu anladığım ve Kaymakamlığını yapmış olduğum bir ilçede böyle bir değerin var olmasından kıvanç duyduğumu anımsıyorum. Memleket adına yazılacak her şeyi kaynağından almak için ne kadar mücadele edildiğine, her haberin Eğirdir’e ve Eğirdirliye yakışması için ne kadar çaba sarf edildiğine de şahidim.

Yaklaşık dört yıl görev yapma şerefine nail olduğum Eğirdir’de vatan ve memleket sevgisiyle dolu insanların hak ettiği en doğru habere ulaşmasını sağlayan Eğirdir Akın Gazetesi ve onun sahibi sevgili dostum Abdullah Sinan’ın ve kıymetli ailesinin 50’nci yıllarını kutluyor, bu vesile ile çok sevdiğimiz Eğirdir ve Isparta’ya Akdaş ailesi olarak selamlarımızı iletiyoruz."

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap