ETUDOSD'dan KUTLAMA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD'dan KUTLAMA
Haberin Tarihi: 11.1.2021 16:55:54 - Okunma Sayısı:746 defa okundu.

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Eğirdir Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ETUDOSD'dan KUTLAMA

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Eğirdir Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. ETUDOSD  (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği)  Yönetim Kurulu'nun mesajında;                                                             

"Gazetecilik, doğru haber, özgür yorum, eleştiri özgürlüğü esasları dairesinde gerçekleştirildiğinde demokrasinin gelişmesi ve devamlılığının sağlanmasında, toplumsal denetimin etkinleştirilmesinde çok önemli fonksiyonlara sahiptir. Kuşkusuz bu işlevlerin yerine getirilmesinde, genel yayın müdüründen muhabirine, mizanpajcısından, fotoğrafçısına, haber oluşturup iletilmesi aşamasındaki her bir çalışanın şüphesiz yararlı katkıları ve büyük emeği vardır. Ayrıca toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip olan ve faaliyetlerimizde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, adeta en yakın çalışma arkadaşlarımızdan biri olan AKIN GAZETESİ’ne teşekkür ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda görev yapan AKIN GAZETESİ tüm basın-yayın çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, iyiye, doğruya, güzele, barışa ulaşmak için, insanlığa hizmet etmek için çalışıp normal yaşam ve görevi başında ebediyete intikal eden kıymetli basın çalışanlarımızı da şükranla ve rahmetle anıyor; ‘Çalışan AKIN GAZETESİ’nin Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap