Eğirdir Triatlonu Pandemi Kuralları Çerçevesinde Gerçekleşecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Triatlonu Pandemi Kuralları Çerçevesinde Gerçekleşecek
Haberin Tarihi: 9.2.2021 14:26:26 - Okunma Sayısı:4779 defa okundu.

Eğirdir Triatlon yarışları bu yıl 14-15 Ağustos 2021’de yapılacak.

BU YIL 18’NCİSİ DÜZENLENECEK

EĞİRDİR TRİATLONU

PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞECEK

İlk defa 2002 yılında dönemin Eğirdir Belediye Başkanı Tacettin Gençay’ın destekleri ile gerçekleşen Eğirdir Triatlon yarışları bu yıl 14-15 Ağustos 2021’de yapılacak.

Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Organizasyon Sorumlusu Onur Şentürk ve Isparta İl Temsilcisi Çetin Meydan’dan oluşan heyet dün Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ederek 18’ncisi düzenlenecek Eğirdir Triatlonu ile ilgili ayrıntıları ve sözleşmeyi incelediler.

14-15 Ağustos 2021 tarihinde Eğirdir'de yapılacak olan yarışlar Türkiye Triatlon Federasyonu 2021 yılı final yarışı olacak.

Minikler, gençler, yıldızlar, elit ve yaş grupları kategorilerinde düzenlenecek yarışlarda tüm kategoriler puanlı olacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu yarış yönergesine doğrultusunda  pandemi önlemleri altında gerçekleştirilecek olan yarış programında geçen yıllardaki gibi teknik toplantı ve makarna partisi gibi etkinlikler düzenlenmeyecek.

Sporcular zamana karşı formatta teker teker start alacaklar ve ödül töreni sadece genel klasman için sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilecek.

2002 yılından beri düzenlenen Eğirdir Triatlon yarışı geçen yıl pandemi nedeniyle ilk defa yapılmadı.

Bu yıl organizasyonun 18'ncisi Türkiye Federasyonu ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek. Sporcular 1500 metre yüzme 40 km bisiklet, 10 km koşu yaparak yarışacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap