Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitimi Başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitimi Başlıyor
Haberin Tarihi: 15.2.2021 09:57:42 - Okunma Sayısı:1284 defa okundu.

Eğitime Eğirdir’den Turizmci Mehmet Demirel Katılacak

Turizm Sektörü 2030 Global Trendler Eğitimi Başlıyor

Eğitime Eğirdir’den Turizmci Mehmet Demirel Katılacak

Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları ile iş birliği içinde yürütülen “COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında işletmelerin COVID-19 gibi belirsizliklere karşı dayanıklılıklarının arttırılması ve belirsizlik karşısında iş sürdürülebilirliklerinin sağlanması için işletmelere eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda TURİZM SEKTÖRÜ 2030 GLOBAL TRENDLER EĞİTİMİ, 16 Şubat 2021 ve 17 Şubat 2021 tarihinde 09.00-13.30 saatleri arasında iki bölüm olarak zoom üzerinden yapılacak.

Eğitimler COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Eğitmen Hakan Aslan tarafından verilecek olan seminere Eğirdir’den Turizmci Mehmet Demirel de katılacak.

Katılım 25 KOBİ ile sınırlandırıldığı, Eğitime her KOBİ’den bir kişi katılabileceği bildirildi.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzzQPM0EQubF0V4TGA0A3QV1fubbva-NL6rvUu4uXb6ZyaXw/viewform üzerinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Eğitim kapsamında işletmeler için beklenen çıktılardan bazıları aşağıdaki şekilde sıralanabilir;

  • Eğitim sonunda katılımcılar turizm sektörü özelinde gerçekleşmesi muhtemel değişimler hakkında bilgi sahibi olacaktır.
  • Bu sayede farklı senaryolarda uzun dönemli esnek stratejik planlama yapabilecek küresel bakış açısına sahip olacaktır.

Beklenen çıktılardan da anlaşılacağı üzere ana amaç turizm sektörü özelinde Türkiye’de ve dünyada 2030 yılına kadar gerçekleşmesi beklenen değişimler çerçevesinde sektör yöneticilerinin bilinçlendirilmesi, sektörel belirsizliğin belli oranlarda ortadan kaldırılmasıdır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap