Belediye Başkanı Veli Gök Oda Başkanlarını Dinledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Başkanı Veli Gök  Oda Başkanlarını Dinledi
Haberin Tarihi: 17.2.2021 13:36:55 - Okunma Sayısı:1225 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK İlçemizde faaliyet gösteren meslek odalarının başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK

ODA BAŞKANLARINI DİNLEDİ

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK İlçemizde faaliyet gösteren meslek odalarının başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Dün saat 15.00’de başkanlık makamında Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman SARDIDOĞAN ve Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi TAKIR ile yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıda Meslek Odası Başkanlarının sorunlarını dinleyen Başkan Veli GÖK, İlçemize kazandırılan ve bundan sonra faaliyete geçecek yatırım planları hakkında bilgiler verdi. Pandemi sürecinde ve sonrasında yapılması planlanan çalışmalar ve tedbirler ele alındı. Esnaflarımız açısından nakliye, zirai sektör, mevcut üretim ve kalan stokların pazarlama konuları ile esnaflarımızın ekonomik kaynakları ile ilgili tüm sıkıntılar  değerlendirildi.

 (Belediye Basın Ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap