"İstiklal Marşı ve Mehmet Akif"i En Güzel Anlatanlara Ödül...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"İstiklal Marşı ve Mehmet Akif"i En Güzel Anlatanlara Ödül...
Haberin Tarihi: 13.3.2015 09:53:00 - Okunma Sayısı:3075 defa okundu.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" konulu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dün Bağlar Ortaokulu Konferans salonunda düzenlenen programda verildi.

“İstiklal Marşı ve Mehmet Akif”i En Güzel Anlatanlara Ödül...

 

            “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif” konulu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dün Bağlar Ortaokulu Konferans salonunda düzenlenen programda verildi.

            İlkokullar arası Resim Yarışmasında 1. olan İrfan Kaynak İlkokulu öğrencisi Melek Savran’a, Ortaokullar arası Şiir Yarışmasında 1. olan İrfan Kaynak Ortaokulu öğrencisi Ziynet Deniz’e ve Liseler arası Kompozisyon Yarışmasında 1. olan Eğirdir Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Keziban Yiğitdoğan’a ödüllerini Eğirdir Kaymakam V. Aksu Kaymakamı Lokman Önder takdim etti.

            İlkokullar arası Resim Yarışmasında 2. olan Bağlar İlkokulu öğrencisi Fatih Rüştü Tekeli’ye, Ortaokullar arası Şiir Yarışmasında 2. olan Bağlar Ortaokulu öğrencisi Hamidenur Dinçbilek’e ve Liseler arası Kompozisyon Yarışmasında 2. olan Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hatice Yalçın’a ödülleri Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitimi Merkezi Komutanlığı’ndan P. Alb. Ahmet Tatar tarafından takdim edildi.
 

            İlkokullar arası Resim Yarışmasında 3. olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Ayşe Nur Uylaş’a, Ortaokullar arası Şiir Yarışmasında 3. olan Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu öğrencisi Ayşe Çelik’e ve Liseler arası Kompozisyon Yarışmasında 3. olan Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeliha Uylaş’a ödülleri Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından takdim edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap