Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Muhtarların Sorunlarını Dinledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Muhtarların Sorunlarını Dinledi
Haberin Tarihi: 19.2.2021 12:15:30 - Okunma Sayısı:1326 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Eğirdir merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Muhtarların Sorunlarını Dinledi

 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Eğirdir merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 2019 ve 2020 yılını değerlendiren başkan Veli Gök, 2021 hedeflerini ve ilçemize yapılması planlanan yatırımları anlattı.

Eğirdir Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Zabıta Müdürü Ümit Metin ve İmar ve Fen İşleri Müdürü Gülay Uysal’da katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Veli Gök göreve geldikleri günden bugüne kadar İlçemize kazandırdıkları yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra bundan sonra planlanan ve ilçemize kazandırılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Mahalle muhtarlarının sorunlarını teker teker dinleyen Başkan Veli Gök daire müdürlerine anında talimat vererek bundan sonraki süreçte mahallelere yapılacak hizmetlerin hız kazanmasını istedi.

Mahalle muhtarları bugüne kadar yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını söyleyerek Başkan Veli Gök’ün kendilerini ve sorunlarını dinlediği için oldukça mutlu olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Eğirdir’e bağlı tüm mahalle muhtarlarının isteklerini tek tek not alan Başkan Veli Gök toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat süren toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap