Isparta'daki Gazeteler Dijital Reklam Eğitimi Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'daki Gazeteler Dijital Reklam Eğitimi Aldı
Haberin Tarihi: 25.2.2021 15:07:24 - Okunma Sayısı:1513 defa okundu.

İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel, internet medyasının sağladığı imkanlar ve avantajların yanı sıra geleneksel gazetecilik kültürünün etik değerlerinin yeni medyaya nasıl aktarılacağı konularında katılımcılara bilgiler verdi.

ISPARTA'DAKİ GAZETELER DİJİTAL REKLAM EĞİTİMİ ALDI

                             

Basın İlan Kurumu İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından Basın İlan Kurumu Antalya Şube Müdürlüğü işbirliğiyle ile “Isparta İli Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi Projesi Eğitimi” konulu bir toplantı düzenlendi.

25 Şubat 2021 perşembe günü saat 10:30 başlayan online eğitime Isparta il ve ilçelerinde resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı bulunan basın işletmeleri yetkililerinin yanısıra Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin de katıldı.

İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel, dijital dönüşüm sürecinde yerel medyanın konumu, mevcut durumu ve gelecekteki ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı eğitimde, internet medyasının sağladığı imkanlar ve avantajların yanı sıra geleneksel gazetecilik kültürünün etik değerlerinin yeni medyaya nasıl aktarılacağı konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Demirel, gazetelerin reklam gelirlerinin arttırılması, illerdeki reklam potansiyelinin ortaya çıkarılıp, gazete ve internet haber siteleri ile ticari kuruluşların daha iyi tanıtılıp satış ve pazarlamaya katkı sağlanması, gazetelerin dijital medyadan daha çok reklam almalarının sağlanması ve bu alandaki eksikliğin doldurulması, gazetelerin yeni teknolojilerle tanışması ve bunları uygulaması, dijital mecralarda okur sayısının arttırılması gibi başlıklar içeren interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap