İçişleri Bakanlığının Koordinesinde Haftalık Tematik Denetimler Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İçişleri Bakanlığının Koordinesinde  Haftalık Tematik Denetimler Başladı
Haberin Tarihi: 7.3.2021 17:18:57 - Okunma Sayısı:1323 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in de katılımlarıyla restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerler denetlendi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ KOORDİNESİNDE

HAFTALIK TEMATİK DENETİMLER BAŞLADI

İçinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde mevcut koronavirüs tedbirleri denetimi yapısının daha etkin ve sonuç alıcı olmasını amaçlayan Dinamik Denetim Modeli hayata geçiriliyor.

Kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için; temizlik, maske ve mesafe prensiplerinin hayatımızın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara uyulmasının önemi çok büyüktür.

Bu doğrultuda 06.03.2021 Cumartesi günü Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in de katılımlarıyla restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerler denetlendi.

İlçemizdeki hiçbir yaşam alanının denetim dışı kalmasına müsaade edilmeksizin denetim ekipleri marifetiyle 7/24 esasına göre denetim faaliyetleri devam edeceği bildirilirken kurallara aykırılıklarda ısrar, tekerrür ve kuralların esaslı ihlali gibi suiistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde ise gerekli idari işlemlerin başlatılacağı vurgulandı.

- Eğirdir Kaymakamlığı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap