"ÇANAKKALE ZAFERİ" KONULU YARIŞMALAR SONUÇLANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"ÇANAKKALE ZAFERİ" KONULU YARIŞMALAR SONUÇLANDI
Haberin Tarihi: 19.3.2015 10:09:00 - Okunma Sayısı:3411 defa okundu.

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri dün Eğirdir Anadolu İmam Hatip Okulu tarafından Kervansaray Toplantı salonunda düzenlenen programda verildi.

“ÇANAKKALE ZAFERİ" KONULU YARIŞMALAR SONUÇLANDI

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

 

            Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri dün Eğirdir Anadolu İmam Hatip Okulu tarafından Kervansaray Toplantı salonunda düzenlenen programda verildi.

            Kompozisyon yarışmasında birinci olan Muhammed Sarıçayır’a (Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Şiir Yarışması birincisi Medine Altundaş’a (Bağlar Ortaokulu), Resim Yarışması birincisi İbrahim Dikmen’e (Atatürk İlkokulu), ödüllerini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz takdim etti.

            Kompozisyon yarışmasında ikinci olan Nerzan Çetinkaya’ya (Turan Yazgan Anadolu Lisesi), Şiir Yarışmasında ikinci olan Mahmut Enes Çelik’e (Atatürk Ortaokulu) ve Resim yarışması ikincisi Arda Taştan’a (Süleyman Demirel İlkokulu) ödüllerini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya takdim etti.
 

            Kompozisyon Yarışmasında üçüncü olan Emine Erdem’e (Anadolu İmam Hatip lisesi), Şiir Yarışması üçüncüsü İlknur Yıldırım’a (İmam Hatip Ortaokulu) ve Resim Yarışmasında üçüncü olan Cansu Atılgan’a (İrfan Kaynak İlkokulu) ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap