ADD Düşünce Okulu Eğitim Kadrosu Eğirdir'de Biraraya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD Düşünce Okulu Eğitim Kadrosu Eğirdir'de Biraraya Geldi
Haberin Tarihi: 25.3.2015 08:57:00 - Okunma Sayısı:1600 defa okundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Eğitim Kurulu tarafından İlki Isparta'da gerçekleştirilen ve iki haftasonu süreyle devam eden Atatürkçü Düşünce Okulu Programı dolu dolu geçti.

ADD Düşünce Okulu Eğitim Kadrosu Eğirdir’de Biraraya Geldi

 

            Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Eğitim Kurulu tarafından İlki Isparta’da gerçekleştirilen  ve iki haftasonu süreyle devam eden Atatürkçü Düşünce Okulu Programı dolu dolu geçti.

            Alanında uzman kadroyla toplamda 31 ders yapılan Atatürkçü Düşünce Okulu’nun eğitim kadrosunda Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre ALTINIŞIK, Genel Sekreter Öner TANIK, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Kutlay ALPUĞAN, Mehmet PINAR, Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bige SÜKAN, Eğitim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfü ÇAKMAKÇI, Eğitim Kurulu Isparta Koordinatörü Prof. Dr. Aynur Gül KARAHAN, Necdet PAMİR, Prof. Dr. Bülent ÇUKUROVA, Prof. Dr. Anıl ÇEÇEN, Dr. Halil ÖZCAN, Prof. Dr. Birgül Ayman GÜLER, Prof. Dr. Bayram KODAMAN, Prof. Dr. Erdinç TOKGÖZ, Uluç GÜRKAN, Prof. Dr. Ruhsar YANMAZ, Prof. Dr. İlker BÜYÜKYAVUZ, Prof. Dr. Yıldız KUZGUN ve Ahmet GÜREL bulundu.

            Atatürkçü Düşünce Okulu kapanış haftası Eğitim Kadrosu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Gül Isparta Şubesi’ne kapanış yemeği ise Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL tarafından Eğirdir Mavigöl Otel’de verildi. Başkan Şengöl’ün Ankara’da olması dolayısıyla katılamadığı yemekte ADD Eğirdir Şube Başkanı Erdoğan ÖNGÜN ve eşi Umuş Öngün ile yönetim kurulu üyeleri Nesrin - İzzet Özdamar ev sahipliği yaptı. Burada bir konuşma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Batuhan GÜLDİKEN: “Isparta gibi bir ilde böyle önemli bir organizasyonu yapmak kolay değildi. Genel Merkezimize ve Eğitim Kurulumuza bize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizi yıkmaya, Vatanımızı bölmeye çalışanlara inat Isparta’dan yakılan bu ateş umuyorum en kısa sürede tüm ülkeyi saracak, Atatürkçü Düşünce ile tekrar çağdaş ve aydınlık günler bizimle olacak. Atatürkçü Düşünce Okulumuzun Ankara’dan sonra İlkinin Isparta’da yapılmasının önemini biliyoruz ve emeği geçen başta Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gençliğine, yönetim kurulumuza, eğitmenlerimize, Eğitim Kurulumuz Başkan ve Üyelerine ve bizi bu akşam burada ağırlayan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer ŞENGÖL’e teşekkür ediyoruz. Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Atatürkçü Düşünce Derneği.” dedi. Yemekte bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Eğitim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfü ÇAKMAKÇI: ”Isparta’da Atatürkçü Düşünce Okulunu açmak bizim için önemliydi. Bu program ülkemize ışık olacak nitelikte gerçekleşti. Emek veren bütün eğitmenlerimize, bu organizasyonu yapan Isparta Şubemize, bize bu yemeği veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ediyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.” dedi. Yemeğin ardından ekip Eğirdir’den ayrıldı. 

            ADD Eğirdir Şube Başkanı Erdoğan Öngün, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap