EĞİRDİR’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Haberin Tarihi: 11.3.2021 10:16:27 - Okunma Sayısı:1547 defa okundu.

İçişleri Bakanlığının koordinesinde haftalık tematik denetimler Eğirdir’de tüm hızıyla  devam ediyor.

EĞİRDİR’DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

İçişleri Bakanlığının koordinesinde haftalık tematik denetimler Eğirdir’de tüm hızıyla  devam ediyor.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ve Eğirdir Belediye Zabıta ekiplerinin katılımıyla Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerler yanı sıra Düğün, Nikâh Salonları, Ganyan, İddia, Milli Piyango Bayileri, Berberler/Kuaförler/Güzellik Merkezleri, Hamamlar, Otel Ve Konaklama Tesisleri, Şehir İçi ve Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Yapılan Her Türlü Toplu Ulaşım Araçları denetlendi.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde mevcut koronavirüs tedbirleri denetimi yapısının daha etkin ve sonuç alıcı olmasını amaçlayan Dinamik Denetim Modeli Eğirdir’de de hayata geçirildi.

Kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için; temizlik, maske ve mesafe prensiplerinin hayatımızın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara uyulmasının önemi çok büyüktür.

Bu doğrultuda Eğirdir Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan ekipler tarafından Düğün, Nikâh Salonları, Ganyan, İddia ve Milli Piyango Bayileri vb. yerler olmak üzere birçok işyeri denetlendi.

Denetim ekipleri, “Eğirdir’de hiçbir yaşam alanının denetim dışı kalmasına müsaade edilmeksizin denetim ekipleri marifetiyle 7/24 esasına göre denetim faaliyetleri devam edecektir. Kurallara aykırılıklarda ısrar, tekerrür ve kuralların esaslı ihlali gibi suiistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde ise gerekli idari işlemler başlatılacaktır” diye konuştular.

Zaman zaman denetimlere bizzat katılan Kaymakam Adem Çelik pandeminin üç temeli olan Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini vatandaşlara hatırlatıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap