İMAM HATİP'TEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İMAM HATİP'TEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
Haberin Tarihi: 3.4.2015 10:44:00 - Okunma Sayısı:2774 defa okundu.

Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Ceylan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındağ ve bir grup öğrenci Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına başsağlığı ziyaretinde bulundular.

İMAM HATİP’TEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

 

            Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Ceylan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındağ ve bir grup öğrenci Eğirdir Cumhuriyet Savcılığına başsağlığı ziyaretinde bulundular.

            Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Ceylan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Altındağ ve bir grup öğrenci Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt ve Hakim Serhat Dolu’yu ziyaret ederek, İstanbul’da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için başsağlığı dileğinde bulundular.

            Ziyarette Okul Müdürü Hasan Ceylan, 31 Mart 2015 Salı günü meydana gelen ve Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olmasıyla sonuçlanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek tüm Adalet Bakanlığı teşkilatına başsağlığı diledi.

            Eğirdir C. Savcısı Doğan Adem Kurt da, “Acımız büyük olmakla birlikte ülke birliğini muhafaza etmek için provakatif eylemlerden uzak durulmalıdır. Ülkemizde herkesin düşüncesine, demokratik olmak kaydıyla saygı göstermemiz gerekir”dedi. Kurt, İmam Hatipli öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak öncelikli hedeflerinin; erdemli bir insan olmak için çalışmak ve iyi bir eğitim almak olması gerekliliğinden bahsetti.

            Müdürü Yardımcısı Altındağ da, öğrencilerden gelen talep üzerine dün öğle namazını müteakip merhum Savcı Mehmet Selim Kiraz için okulda gıyabi cenaze namazı kılındığını ifade ederek başsağlığı diledi.

            Okul Müdürü Ceylan ve beraberindekiler “Yoğun çalışma ortamında bizleri kabul ettikleri için Sayın C. Savcısı Doğan Adem Kurt ve Hakim Serhat Dolu’ya teşekkür ederiz” dediler.

            Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap