EĞİRDİR SARİM MÜDÜRÜ ÇINAR'DAN BAŞKAN ŞENGÖL'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SARİM MÜDÜRÜ ÇINAR'DAN BAŞKAN ŞENGÖL'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Haberin Tarihi: 15.4.2015 10:09:00 - Okunma Sayısı:1511 defa okundu.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir Çınar, kurum bünyesindeki kerevit kuluçkahanesinin açılışında ve ayrıca kuruma katkı ve desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

EĞİRDİR SARİM MÜDÜRÜ ÇINAR’DAN BAŞKAN ŞENGÖL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

            Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir Çınar, kurum bünyesindeki kerevit kuluçkahanesinin açılışında ve ayrıca kuruma katkı ve desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

            Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir Çınar, Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

            Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir Çınar, kurum bünyesindeki kerevit kuluçkahanesinin açılışında ve ayrıca kuruma katkı ve desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ederek plaket sundu.

            Avrupa’nın en büyük kapalı devre kerevit kuluçkahanesinin Eğirdir’de açılmasından dolayı haklı gururu yaşayan Eğirdir SARİM Müdürü Şakir Çınar, bu gurunun yaşanmasında emeği geçenlere program dahilinde teşekkür plaketleri verileceğini fakat yağmur nedeniyle plaket faslının iptal edildiğini söyledi. Başkan Şengöl’ü makamında özel olarak ziyaret edip, plaketini takdim eden Şakir Çınar, “Eğirdir Belediyesinin her zaman desteklerini ve katkılarını gördük ve görüyoruz. Bundan sonra da göreceğimize inanıyoruz, Belediye Başkanımıza programımıza bizzat katıldığı için de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

            Her resmi kuruma ve okullara olduğu gibi, Eğirdir’in gözbebeği iki kurumdan biri olan Su Ürünleri Araştırma İstasyon Müdürlüğü’ne de destek ve katkı sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  kurumlar arası işbirliğini her zaman sürdürdüklerini ve bundan sonra da Belediye olarak katkı ve desteklerde bulunacaklarını ifade etti. Başkan Şengöl, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, teşekkür plaketinden dolayı da teşekkürlerini Şakir Çınar’a bizzat iletti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap