Hemşehrimiz Hüseyin ERDOĞMUŞ'a Birincilik Ödülü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hemşehrimiz Hüseyin ERDOĞMUŞ'a Birincilik Ödülü
Haberin Tarihi: 22.4.2015 18:02:00 - Okunma Sayısı:4432 defa okundu.

2014 İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde değerli hemşehrimiz iş adamı Erdoğmuş Parfüm Sanayi Sahibi HÜSEYİN ERDOĞMUŞ "Koku kimyasalları ihracatında" Türkiye 1.si olarak yer aldı.

Hemşehrimiz Hüseyin ERDOĞMUŞ’a Birincilik Ödülü

 

            İMMİB 2014 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni 10 Nisan 2015 Cuma akşamı Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otel’de düzenlendi.

            Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ’nin de katılımıyla gerçekleştirilen İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçıları Birliği) 2014 İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde değerli hemşehrimiz iş adamı Erdoğmuş Parfüm Sanayi Sahibi HÜSEYİN ERDOĞMUŞ “Koku kimyasalları ihracatında”  Türkiye 1.si olarak  yer aldı. Ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ’nin elinden alan hemşehrimiz HÜSEYİN ERDOĞMUŞ’u tebrik eder başarılar dileriz.

            Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ekonomideki güncel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulunduğu törende, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İMMİB bünyesindeki Türkiye’nin ihracat lideri 6 ihracatçı Birliğinin Başkanları da hazır bulundu.

            Türkiye çapında Genel Sekreterlikler bazında 43,6 milyar dolarlık ihracatla en yüksek ihracatı gerçekleştiren İMMİB, 2014 yılının ihracat yıldızlarını 65 farklı kategoride toplam 195 ödül ile onurlandırdı. Kimya, elektrik-elektronik, çelik, maden, mücevher, demir ve demir dışı metaller gibi Türkiye’nin en ihracatçı sektörlerinde faaliyet gösteren 25 bini aşkın ihracatçıyı temsil eden İMMİB, “İhracatın Yıldızları” ödülleri ile hem firmaların bu başarısını ödüllendirmek hem de ihracatlarını artırmaları için teşvik etmeyi hedefliyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap