Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 23.4.2021 08:10:17 - Okunma Sayısı:947 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara bayram olarak armağan edilmiştir.
 
Milli iradenin hayat bulduğu bu önemli günü bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara verdiği değeri göstermiş ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. 23 Nisan tarihinin çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi milletimizin geleceğine verdiği değerin ve önemin en büyük göstergesidir.
 
Sevgili çocuklar, kahraman milletimizin evlatları olarak, sizler ülkemizin yarınlarısınız. Sizler en değerli varlığımız, sevincimiz ve geleceğimizsiniz. Bu sebeple bizler de, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görüp, topluma yön verecek bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalı, büyük ve güçlü Türkiye ideali için çaba sarf etmeliyiz.
 
Dünyada ve ülkemizde etkilerini gösteren Koronavirüs salgınının getirdiği koşullar nedeniyle, çocuklarımız okullarından, arkadaşlarından ve sosyal hayatlarından uzak kaldı. Salgının yayılımını engellemek amacıyla alınan tedbirler nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl okullarda kutlanamayacak. Ancak inanıyorum ki, aynı coşku ve heyecan tüm çocuklarımızın yüreklerinde hissedilecek ve yaşanacaktır.
 
Bu duygularla, siz çocuklarımıza armağan edilen ve milli iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve tüm Eğirdir halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.
 
Adem ÇELİK
Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap