Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Yazgan'dan Başkan Gök'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Yazgan'dan Başkan Gök'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 7.5.2021 14:29:23 - Okunma Sayısı:1059 defa okundu.

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, sezon başında verdiği desteklerden dolayı Veli Gök'e teşekkür etti.

ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ BAŞKANI YAZGAN'DAN BAŞKAN GÖK'E ZİYARET

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Eğirdir’li hemşehrimiz Atakan Yazgan ve Isparta 32 Spor Kulübü yönetimi Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret etti.

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan; ‘Sizler bize destek verdiniz sahanızı verdiniz, otobüs verdiniz takımı yalnız bırakmadınız." diyerek sezon başında verdiği desteklerden dolayı Veli Gök'e teşekkür etti.  

Takımın durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yazgan "Geçen sene bu takımı BAL liginden alıp bugün Play off'a kadar getirdik. Şanssızlıklar olmasaydı biraz da top şansımız olsaydı şampiyon bile olabilirdik.

Şehir sahip olmalı bu takıma. Bu takımın değeri şu an 10 milyon lira. " ifadelerini kullandı.

Çok yorulduklarını belirterek yönetimi bırakmayı düşündüklerini dile getiren Yazgan, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in  devam etmelerini istemeleri üzerine yönetimde kaldıklarını belirtti ve "Çok yorulduk. Bırakma vaktimiz geldi. 2 sene birileri taşısa bu takımı, biz yine geliriz. Bizde yanlış olmaz, yanlış futbolcu transferi olmaz, büyük paralara futbolcu transferi olmaz. Takımın yaş ortalaması 21,5. Çok genç ve en ucuz takım biziz. Devre arasında papazlar vardı aramızda, onları da gönderdik şimdi rahatladık." diye konuştu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK de, "Türk sporunda tamamen gönüllük esasına dayalı, hem mesai anlamında hem de bütçe anlamında sürekli fedakarlık isteyen bir işin içerisindesiniz. Sizlere kolaylıklar diliyoruz. Gücümüz nispetinde bizler de nerede ve nasıl rol alabileceğimizi ileride değerlendirebiliriz." diye konuştu.

Günün anısına karşılıklı plaket ve hediye takdimlerinin ardından Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ve Yönetimi Eğirdir’den ayrıldı.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap