Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 12.5.2021 21:50:32 - Okunma Sayısı:958 defa okundu.

"Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

"Kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak sevgi ve hoşgörü vesilesi olan Mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların güçlendiği özel günlerdir.

Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizde; tüm dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürmekte olan koronavirüs salgını nedeniyle bayram ziyaretlerini ertelemek zorunda olmamız, bizleri bu bayramı da buruk olarak geçirmek durumunda bırakmaktadır.

Bayramları bayram olarak yaşayabileceğimiz, dost ve akraba ziyaretlerini hastalık korkusu olmadan yapabileceğimiz gelecek bayramlar için mutlaka maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam etmeliyiz.

Öte yandan bu müstesna zaman dilimini, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde geçirmesi amacıyla kurumlarımızca gereken tüm tedbirlerin alındığını hatırlatmakta yarar görüyorum.

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerden birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla çıkacağımız inancıyla, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere Eğirdirli hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap