Eğirdir'de "Temiz Çevrem" Seferberliği

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de  "Temiz Çevrem" Seferberliği
Haberin Tarihi: 13.5.2015 09:28:00 - Okunma Sayısı:2206 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konan "Temiz Çevrem" kampanyası kapsamında, Eğirdir Belediyesi destek hizmetleri ekibi ve belediye Temizlik İşleri Ekibi ve Fen İşleri personeli ile birlikte temizlik çalışmalarına katıldı.

Eğirdir’de  ‘’Temiz Çevrem’’ Seferberliği

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulamaya konan ‘Temiz Çevrem’ kampanyası kapsamında, Eğirdir Belediyesi destek hizmetleri ekibi ve belediye Temizlik İşleri Ekibi ve Fen İşleri personeli ile birlikte temizlik çalışmalarına katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında başlatılan ‘Temiz Çevrem’ kampanyası çerçevesinde Eğirdir Yeni Mahalle ve Plaj Mahallesinde yapılan çalışmalara katılan Başkan Şengöl, ‘’Gayemiz geleceğimiz olan gençlere ve çocuklarımızı daha yaşanabilir bir dünya bırakmak’’ dedi.

Eğirdir Belediye Personeli ile birlikte yapılan çalışmalarda Başkan Şengöl “Temiz Çevrem’ kampanyası geleceğimizin mimarları olan gençlerimize bırakılacak olan bir dünyanın temelleri olur’’ ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katılan genç öğrencilerde kendilerini çevre konusunda daha duyarlı olamaya iten bu tür kampanyaların daha sık yapılmasını istediklerini belirterek. Kampanyada kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Şengöl’e teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap