Çetin Güngörmez, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çetin Güngörmez, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Haberin Tarihi: 15.6.2021 12:22:36 - Okunma Sayısı:1385 defa okundu.

Gürgörmez: "Esnaf ve sanatkarlarımıza güzel hizmetler verebilmek için yola çıkıyoruz..." dedi.

ÇETİN GÜNGÖRMEZ, ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yıllık olağan genel kurul toplantısı 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 10.00'da vergi dairesi üzerindeki toplantı salonunda yapılacak. Gündem maddelerinin görüşüleceği toplantıda başkan, yönetim ve denetim kurulu seçimleri de yapılacak.

Hemşehrimiz Çetin Güngörmez, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Bugün gazetemizi ziyaret eden hemşehrimiz Çetin Güngörmez, 25 yıl süreyle Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda genel sekreter olarak görev yaptığını, görevi süresince ilçemizdeki esnaf ve sanatkarlarımıza ayırım gözetmeksizin hizmet verdiğini söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlarımıza her zaman destek olmak, dertleriyle dertlenip, çare olmak amacıyla başkanlığa aday olduğunu ifade eden Güngörmez, "güçlü bir ekiple yola çıkıyoruz, esnaf ve sanatkarlarımıza güzel hizmetler verebilmek için yola çıkıyoruz. Esnaflarımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

25 yıl boyunca Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel sekreterliği görevini başarıyla yürüten Çetin Güngörmez ve ekibine başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap