ISPARTA'DAKİ OKULLAR EĞİRDİR'E AKIN EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA'DAKİ OKULLAR EĞİRDİR'E AKIN EDİYOR
Haberin Tarihi: 19.5.2015 09:31:00 - Okunma Sayısı:1496 defa okundu.

Rüya Park Eğirdir'de ve çevredeki yerleşim yerlerinde yaşayanların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

ISPARTA’DAKİ OKULLAR EĞİRDİR’E AKIN EDİYOR

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından yapımı devam eden rekreasyon alanı olarak bilinen Rüya Park’a Isparta’daki ilk ve orta okullar tarafından ziyaretler devam ediyor.

            İçerisinde çeşitli bitkilerin, çeşitli hayvanların ve balık havuzlarının bulunduğu Rüya Park, Eğirdir’de ve çevredeki yerleşim yerlerinde yaşayanların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

            Isparta Fevzi Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri Rüya Park’ın ziyaretçileri olarak Eğirdir’e geldiler. Rüya Park’ta Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün karşıladığı Fevzi Paşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri,  hayvanlarla ilgili bölümde unutamayacakları bir gün geçirdiler.

            Okul yetkilileri, öğrenciler ve veliler Başkan Şengöl’e Isparta merkezde bile olmayan böyle bir mekanı Eğirdir’de oluşturmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler. Başkan Şengöl, misafirlerle kısa süre birlikte olduktan sonra, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler, Rüya Park’ta doyasıya eğlenmenin tadını çıkardıktan sonra ilçeden memnun bir şekilde ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap