Başkan Şükrü Başdeğirmen: “Her Defasında Bize Omuz Verdiniz,Ayakta Kalma Sebebimiz Oldunuz”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şükrü Başdeğirmen: “Her Defasında Bize Omuz Verdiniz,Ayakta Kalma Sebebimiz Oldunuz”
Haberin Tarihi: 17.7.2021 15:39:58 - Okunma Sayısı:1496 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Şükrü Başdeğirmen: “Her Defasında Bize Omuz Verdiniz,Ayakta Kalma Sebebimiz Oldunuz”

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bir süre önce genel kurullarını yapan ve güven tazeleyen Daşdöner ve ekine yeni dönemde de başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, özellikle pandemi sürecinde kendilerine verilen desteklerden dolayı Osmanlı zırh tasarımlı biblo hediye edildi.

“Her defasında bize omuz verdiniz”

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman kendilerinin yanında olduğunu ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Daşdöner, “Belediye Başkanımız bizim için çok kıymetli. Bunun kıymetini son 17 aylık süreçte bir kez daha gördük. Bu süreçte kooperatif olarak zor günler geçirdik. Hizmetlerin aksamaması gerekiyordu. Defalarca başkanımıza gittik, ‘dardayız, bu işi götürmekte zorlanıyoruz’ dediğimizde her defasında bize omuz verdiniz. Bugün Isparta’da toplu taşıma aksamadan devam ediyorsa, esnaf dostu bir belediye başkanımızın olmasıyla bu gerçekleşmiştir. Başkanımız her seferinde yanımızda olmuştur. Temsil etmiş olduğum 157 kooperatif üyemiz, 200 çalışanımız adına başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Kooperatif üyelerimiz, çalışanlarımız yılmadan, her türlü fedakarlığı göstererek bu sürece geldiler. Bugüne kadar olduğu gibi yine esnafın yanında olacağınızdan şüphemiz yok” dedi.

“Ayakta kalma sebebimiz oldunuz”

Kooperatif üyelerinden Ali Uç da siyasetçinin sermayesinin seçmen olduğunu, seçmenin de seçim zamanı hatırlandığını söyleyerek, “Sizin böyle düşünmediğinizi biliyorduk. Bir yıl geçmeden bir belediye başkanının değil, bir babanın evladına yapabileceği her şeyi bize yaptınız. Ayakta kalma sebebimiz oldunuz. Teşekkür ederiz, Allah razı olsun” dedi.

 

“En güzel hizmeti vererek bugünlere geldiniz”

Seçimlerde güven oyu alarak yoluna devam eden Faruk Daşdöner ve yönetimine yeni dönemde de başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kooperatifin özellikle pandemi sürecinde ne kadar zor şartlarda görev yaptığını bildiğini söyledi. Kooperatifin 26 yıl önce kurulduğunu ve bugüne kadar en kaliteli hizmeti veren iller arasında olduğunu kaydeden Başkan Başdeğirmen, “İlk özelleşen halk otobüslerindeniz. Bunu başarmak, bugüne kadar gelmek kolay değil. En güzel hizmeti vererek bugünlere geldiniz” şeklinde konuştu.

“Burası büyük bir fabrika”

Pandemi sürecinde gerçekleşen kısıtlamalardan ve diğer sebeplerden dolayı toplu taşıma anlamında kooperatifin ve vatandaşların zor günler yaşadığına değinen Başdeğirmen, vatandaşların sorunlarının da çözümüne yönelik kooperatifle birlikte adımlar attıklarını dile getirdi.

Pandemiden dolayı herkesin zorlandığını, kolay bir süreç olmadığını ifade eden Başdeğirmen, “Kooperatifte 200 vatandaşımız istihdam ediliyor. 103 otobüs çalışıyor. Burası büyük bir fabrika. Hem Isparta ekonomisine hem de istihdama katkı sağlıyor ve vergi veriyor, hem de vatandaşa hizmet veriyor. Belediye olarak bizler sizlere yol açmak, sorunlarınızda yanınızda olmak durumundayız. Bu bilinçle de bugüne kadar desteklerimizi sürdürdük. Bundan sonra da sorunları birlikte çözeceğiz. Vatandaşımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlayacağız” görüşlerinde bulundu.

 

“Hak ihlalinden kaçınılmalı”

Halk otobüsleri şoförlerinin davranış biçimlerinin, kılık, kıyafetlerinin iyi olması, direksiyon başında telefon kullanmaması gerektiğini ve bunun da genel anlamda uygulandığını aktaran Başdeğirmen, trafikte korna kullanılmamasını, diğer araçlara karşı hak ihlali yapılmamasını istedi. Başdeğirmen, “Vatandaşımıza karşı kibar, trafikte de saygılı olmalı ve hak ihlalinden kaçınılmalıdır” dedi.

 

Osmanlı zırh tasarımlı biblo hediye edildi

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner tarafından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e, Osmanlı zırh tasarımlı biblo hediye edildi. Daşdöner, “Başkanım pandemi ile savaşıyorsunuz, Isparta’ya yatırım savaşı veriyorsunuz. Sizlere de böyle bir savaş miğferini günün anlam ve önemine binaen takdim ediyoruz. Zor bir dönemde başkanlık yapıyorsunuz, Allah başarılarınızı daim etsin” derken, Başdeğirmen de “Allah daha güzel günlerde birlikte olmayı nasip etsin” ifadesinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap