SUSUZLUK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SUSUZLUK
Haberin Tarihi: 3.10.2021 18:22:50 - Okunma Sayısı:2720 defa okundu.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan KAYA yazdı...

SUSUZLUK

Hafta geçmesin ki Belediye Başkanlığından en az iki, üç mesaj geliyor cep telefonuma. Mesajın içeriği hepimizin bildiği; mevsimin kurak geçmesinden dolayı kuyularda suyun azalması onun için suları dikkatli kullanılması diye! İyi dikkatli kullanmasına kullanalım da, sularımız aksa dikkatli kullanalım... İçme suyundan geçtik, onu zaten hazır su alıyoruz. Ama duş alacak ve dahi taharet alacak suyumuz yok. Ya hiç akmıyor ya da aksa bile çamur akıyor.

 İlçenin şehri emini olmak kolay değil. O makam şikayet makamı değil. O makam çare bulma makamıdır. Seçileli 3 yıl oldu bunu daha öğrenemediniz ise istifa edin, o makamı boşaltın yerinize çare bulan kişiler gelsin.

Kuyularda suyun kalmadığını söylüyorsunuz. İlçe başkanları toplantısında sayın başkan Veli Gök'e söyledim; Altıkum Mahallesi demir köprünün orada Ömer Şengöl'ün (Hacı Omar) açmış olduğu kuyu var.  Bu kuyudan sadece İstasyon ve Altınkum Mahallesi'ne su verseniz, Eğirdir'de su sorunu kalmaz. Bunu söyleyeli bir yılı geçti. Hep ümit ediyoruz...  İnşallah, maşallah hep notlar alınıyor ama %55 oy oranına güvenerek tabiri caiz ise hiç kimseyi dinlemiyorlar, biz biliriz, biz yaparız diyorlar. Bu halk sizi nasıl zirveye çıkardı ise yerin dibine batırmayı da iyi bilir. Alimin de dediği gibi "çok mağrurlanma  padişahım senden büyük ALLAH var".

Hani proje adamıydı! Halk bizi arıyor ve sitem ediyor "niye hiç muhalefet yapmıyorsunuz" diye. Evet şimdiye kadar muhalefet yapmadık, yeni seçildiler dedik bütün parti ilçe başkanları olarak destek olduk yeter ki Eğirdir'e bir hizmet olsun diye ama bu iyi niyetimiz yanlış anlaşıldı galiba. Bundan sonra bütün yanlışları dile getirip yazacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın her şey Eğirdir'de insanca yaşamak için.

Hasan KAYA

Saadet Partisi İlçe Başkanı

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    3.10.2021 22:22:51
    Sayın başkan ağzına ve yüreğine sağlık
Yorum Yap