12:45:43 Zabun’dan Isparta’nın İçme Suyu Sorununa Çözüm Müjdesi 12:18:51 EĞİRDİR’DE JANDARMA PERSONELİNE AİLE İÇİ İLETİŞİM EĞİTİMİ 12:09:05 EĞİRDİR’DE GELECEK NESİLLERE GIDA BİLİNCİ AŞILANIYOR 12:02:31 Milletvekili Zabun’dan Isparta’ya İki Su Yatırımı Müjdesi 10:31:24 SDÜ COP31’e 36 Projeyle Katılmaya Hazırlanıyor 10:24:23 Başkan Başdeğirmen: “Isparta’mızın gelişmesi için birlikte çalışacağız” 10:16:28 Başkan Başdeğirmen: “Aliköy Cemevi için gerekeni yapacağız” 16:40:24 Yalvaç Devlet Hastanesi’nde Günlük 55 Mr Çekimi Yapılıyor 16:23:53 ITSO YÖNETİMİNDEN VALİ ERİN’E ZİYARET 15:04:44 Engelli Ve Eski Hükümlülere 735 Bin Tl’ye Kadar Hibe Desteği! 15:00:33 ISUBÜ ile Türk Kızılay İş Birliğinde Üniversite Öğrencilerine Yönelik Kızılay Butik Açıldı 11:40:22 YAPAY ZEKA EĞİRDİR GÖLÜ'NE NASIL BAKIYOR? 11:34:38 Zabun’dan Isparta’nın İçme Suyuna İlişkin Çarpıcı Açıklamalar 09:54:39 HACI ADİL GÜLBUDAK VEFAT ETTİ 09:40:58 Bilim Sanayiyle Buluşuyor ISUBÜ ve CW Enerji Yenilikçi Teknolojiler İçin Güçlerini Birleştiriyor 09:27:20 VALİ ABDULLAH ERİN’DEN AYDOĞMUŞ KÖYÜ’NE ANLAMLI ZİYARET TARİHÎ CAMİ VE ESKİ OKUL RESTORE EDİLECEK 09:24:00 BAŞKAN ÖZER DÜNYA ŞAMPİYONU FATMAGÜL ÇEVİK’İ ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ! 16:54:35 ISPARTA İHRACATTA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR 16:49:46 34 ilde karapara aklama ve yasa dışı bahis operasyonu! 12:32:15 SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ KÖSE’DEN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Milletvekili Zabun’dan Isparta’ya İki Su Yatırımı Müjdesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Zabun’dan Isparta’ya İki Su Yatırımı Müjdesi
Haberin Tarihi: 5.11.2026 12:02:31 - Okunma Sayısı:109 defa okundu.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya gelerek Isparta’da hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar ve devam eden projeler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Zabun’dan Isparta’ya İki Su Yatırımı Müjdesi

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya gelerek Isparta’da hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar ve devam eden projeler hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede, kentin içme suyu altyapısını güçlendirecek önemli projeler gündeme geldi.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta’nın geleceği açısından büyük önem taşıyan su yatırımlarının yakından takip edildiğini belirterek, özellikle içme suyunun kalitesini artıracak projelerde önemli aşamaya gelindiğini açıkladı.

Zabun, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, Isparta Merkez İleri Düzey Kimyasal ve Biyolojik İçme Suyu Arıtma Tesisi projesiyle ilgili müjdeyi paylaşarak, tesisin ihale ilanına bu ay içerisinde çıkılmasının planlandığını ifade etti.

İleri Düzey Arıtma Tesisi İçin İhale Süreci Başlıyor

Isparta’nın içme suyu altyapısına önemli katkı sağlaması hedeflenen Merkez İleri Düzey Kimyasal ve Biyolojik İçme Suyu Arıtma Tesisi, kentin uzun vadeli su ihtiyacının karşılanması ve içme suyu kalitesinin artırılması açısından önemli projeler arasında yer alıyor.

Projenin ihale aşamasına gelmesinin Isparta açısından önemli bir gelişme olduğunu belirten Zabun, çalışmaların ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde sürdürüldüğünü kaydetti.

Zabun, tesisin hayata geçirilmesiyle Isparta’nın daha kaliteli, sağlıklı ve güvenilir içme suyuna kavuşması yönünde önemli bir adım atılmış olacağını dile getirdi.

Aksu Suyu İsale Hattı İçin De İhale Hazırlığı

Görüşmede ele alınan bir diğer önemli yatırımın ise Aksu suyu isale hattı olduğunu belirten Osman Zabun, bu projeyle ilgili ihale sürecinin de yakın zamanda başlatılacağını açıkladı.

Aksu suyu isale hattının Isparta’nın su kaynaklarının değerlendirilmesi ve kentin içme suyu altyapısının güçlendirilmesi bakımından önem taşıdığını ifade eden Zabun, her iki yatırımın da takipçisi olduklarını belirtti.

Zabun’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İlgililere Teşekkür

Projelerin hayata geçirilmesi için verilen desteklere de değinen Milletvekili Osman Zabun, sürecin hızlandırılmasına katkı sağlayan isimlere teşekkür etti.

Zabun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu önemli yatırımın hayata geçirilmesi için talimatlarıyla süreci hızlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, DSİ Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Akif Balta’ya, DSİ Bölge Müdürümüze, süreci yakından takip eden Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca yakın zamanda Aksu suyu isale hattının da ihalesine çıkacağız.”

“Azimliyiz, Kararlıyız”

Isparta’nın içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Osman Zabun, iki önemli projenin de yakından takip edildiğini belirtti.

Zabun, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Azimliyiz, kararlıyız. Isparta’mızı kaliteli, sağlıklı ve güvenilir içme suyuna kavuşturacağız.”

Önümüzdeki süreçte ihale aşamalarının tamamlanmasıyla birlikte her iki yatırımın da Isparta’nın su altyapısına yönelik çalışmalarında önemli bir yer tutması hedefleniyor.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap