Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Kooperatif Market Eğirdir Şubesi Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri  Kooperatif Market Eğirdir Şubesi Açıldı
Haberin Tarihi: 5.11.2021 17:24:55 - Okunma Sayısı:2180 defa okundu.

282 Sayılı Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifinin yeni depo ve hizmet binası bugün saat 15.30’da düzenlenen görkemli bir açılışla hizmete girdi.

TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ

KOOPERATİF MARKET EĞİRDİR ŞUBESİ AÇILDI

 

282 Sayılı Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifinin yeni depo ve hizmet binası bugün saat 15.30’da düzenlenen görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif  Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. 

Eğirdir Tarım Kredi Kooperatif  Market Kızılçubuk Mahallesi Halil Üstün Cad. No: 4 Eğirdir adresinde hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine; Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır, köy ve mahalle muhtarları, şirket yöneticileri, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.

"TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ ÜRETİMİN HER AŞAMASINDA OLMAK ZORUNDA."

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz: “ Tarım Kredi Kooperatifleri olarak değişim içerisindeyiz. Dünyada tarımın ve kooperatifçilik mantığının gelişimine paralel olarak Tarım Kredi Kooperatifleri de özellikle son dönemlerde bir dönüşüm içindedir. Bu manada Türk çiftçisini desteklerken onların daha iyi koşullarda ürünlerini satabilmesi ve ürünlerinin tüketicinin mutfağına gidebilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri gerekli dönüşümü yaparak son üç yılda marketçilik sektöründe de yerini aldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri üretimin her aşamasında olmak zorunda. Pandemi şartlarında bu tescillenmiştir. Bunu herkes görmüştür.

Gıda konusu, sağlıklı gıdaya erişim konusu aslında ülkelerin aynı zamanda ulusal güvenlik konusu. Yani biz bu işi birilerinin ticari hedeflerine bırakacak veya onların ticari davranışlarına bırakacak değiliz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri olarak başta tarımsal girdileri nasıl ki çiftçi en uygun şartlarda sağlanması için kabiliyetini arttırdıysa aynı zamanda üretilmiş olan ürünlerinde değerinde alıp tüketiciye ulaştırmada gayretlerimizi arttırmamız gerekiyor” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz sözlerinin sonunda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"DONANIMLI PERSONELİMİZLE ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ."

Tarım Kredi Kooperatifleri yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Tarımın, gıdanın sürdürülebilir üretimin önemini yaşadığımız pandemi döneminde daha iyi anladık. Gıdaya ulaşım, kaliteli gıdaya ulaşım, uygun fiyatlarla gıdaya ulaşım, yerli ve milli imkanlarla üretilmesiyle mümkün. Biz Tarım Kredi Kooperatifleri olarak Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi olarak buradan devreye giriyoruz. Bizler Tarım Kredi Kooperatifleri olarak ülke genelinde teşkilatlanmış 1620 kooperatif, 200 hizmet bürosu ile çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarının karşılanması bunun yanında bilgi ve destek konusunda da donanımlı personelimizle çiftçilerimizin yanındayız. Çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek amacıyla da alt yapı geliştirme faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifimizin yeni hizmet binası, çalışma alanları ve arttırılmış depo kapasitesiyle çiftçilerimizin ihtiyaçlarına daha kolay cevap verebilecektir. Bu vesileyle yeni hizmet binamızın çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışta son olarak konuşan Belediye Başkanı Veli Gök kolektif çalışmanın önemine değinerek şunları ifade etti: “Gerçekten çok ciddi bir kaynak ayrılarak ilçemizde Tarım Kredi Kooperatifleri güzel bir yatırım yaptı. Bizim her zaman kolektif çalışmaya ihtiyacımız var. Özellikle tarımla uğraşıyorsak, kırsalda çalışıyorsak, kesinlikle kolektif çalışmaya ihtiyacımız var. Bunun için de böylesine köklü bir teşkilata çiftçilerimizin sahip çıkmasına ihtiyacı var. Dünyada tarımın ve gıdanın önemi bir kez daha öne çıktı. Türkiye’de her zaman kolektif çalışmaya ihtiyacımız var. Ben bu eserin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu tarafından yapılan duanın ardından Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifinin yeni depo ve hizmet binasının açılış kurdelesi bütün protokolün katılımıyla kesildi.

- EMELTURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap