Isparta’nın Vitrin Organizasyonu Kapılarını 16. Kez Açıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta’nın Vitrin Organizasyonu Kapılarını 16. Kez Açıyor
Haberin Tarihi: 16.11.2021 15:22:27 - Okunma Sayısı:2189 defa okundu.

Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 16. kez kapılarını açıyor.

Isparta’nın Vitrin Organizasyonu Kapılarını 16. Kez Açıyor

Isparta Ticaret Borsası önderliğinde düzenlenen Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu  olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 16. kez kapılarını açıyor.

18 Kasım Perşembe günü saat 14:00’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakiyle açılacak fuara ilişkin Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar açıklamalarda bulundu.

Başkan Adar şunları kaydetti; “Isparta ve bölgemizin en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı bir yıllık pandemi arasından sonra 18 Kasım Perşembe günü geniş bir katılımla kapılarını 16.kez açacak. İstikrarıyla ülkemizdeki önemli birçok fuarı geride bırakan fuarımız artık bölgesel bir organizasyon haline geldi. Birçok ilden tarım sektörü paydaşları fuarımıza ilgi gösteriyor. Bu sayede tarım sektörümüzün vizyonunun gelişmesine büyük katkı sağlanmaktadır. Üreticilerimiz her türlü yenilikten ve gelişmeden bu organizasyon sayesinde haberdar olmaktadır. Bölgemize ve üreticilerimize fayda sağlayan ve büyük bir ekonomik hareketlilik sağlayan fuarımızı hep beraber açmak için tüm paydaşlarımızı ve halkımızı Perşembe günü saat 14:00’da Gökkubbe Fuar Alanına bekliyoruz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap