Piyasa Değeri  500 Bin Lira Olan Cinsel İçerikli Parfüm  Ele Geçirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Piyasa Değeri  500 Bin Lira Olan Cinsel İçerikli Parfüm  Ele Geçirildi
Haberin Tarihi: 1.12.2021 13:39:27 - Okunma Sayısı:745 defa okundu.

 Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce suç ve suçlu ile mücadele kapsamında bir ikamette yapılan aramada; Kaçak olduğu değerlendirilen, cinsel içeriğe sahip, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 4 bin 912 adet kaçak parfüm ele geçirildi.

Piyasa Değeri  500 Bin Lira Olan Cinsel İçerikli Parfüm  Ele Geçirildi

 Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce suç ve suçlu ile mücadele kapsamında bir ikamette yapılan aramada; Kaçak olduğu değerlendirilen, cinsel içeriğe sahip, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 4 bin 912 adet kaçak parfüm ele geçirildi. Ekipler, ele geçen suç unsuru ürünler ile ilgili 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kanuna muhalefet suçundan gerekli adli işlem başlattı.

Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. İletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgilerine sunuyoruz.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap