İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı  Kaymakam Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 10.12.2021 12:55:47 - Okunma Sayısı:722 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Veli Gök yanısıra ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri hazır bulundu.

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI

KAYMAKAM ADEM ÇELİK BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Eğirdir İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli ev sahipliğinde yapıldı.

9 Aralık Perşembe günü Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Veli Gök yanısıra ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri hazır bulundu.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişim ve koordinasyonun önemine vurgu yapan Kaymakam Çelik; bu tür toplantılarda asıl amacın, kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen iş ve işlemlerin daha hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde yürütülmesinin sağlanması olduğunun üzerinde durdu.

Kaymakam Çelik, kurum müdürlerinden aldığı bilgiler ışığında tespit ve değerlendirmelerde bulunarak birimlerde verilmekte olan hizmetlerin, projelerin, yatırımların ve faaliyet süreçlerinin takibinin azami hassasiyetle etkin ve titiz bir şekilde gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap