EĞİRDİR, KAN BAĞIŞINDA ARTIK MADALYALI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR, KAN BAĞIŞINDA ARTIK MADALYALI
Haberin Tarihi: 27.7.2013 09:51:00 - Okunma Sayısı:1880 defa okundu.

Kan bağışında 10 bağışı tamamlayan hemşehrimiz Mehmet DEMİRTAŞ bronz madalyanın sahibi oldu.

EĞİRDİR, KAN BAĞIŞINDA ARTIK MADALYALI

 

o Kan bağışında 10 bağışı tamamlayan hemşehrimiz

Mehmet DEMİRTAŞ bronz madalyanın sahibi oldu.

 

            Eğirdir Kızılay Derneği Başkanı Veli GÖK’ün yıllardır Eğirdir merkez ve köylerinde yürüttüğü çalışmalar büyük beğeni toplarken Perşembe akşamı Eğirdir Hızırbey Camii arkasında dolmuş duraklarının bulunduğu yerde Isparta Kızılay Kan Merkezine ait Kan Bağış otobüsü gece geç saatlere kadar kan aldı.

            Eğirdir’li vatandaşların kan vermede adeta birbirleriyle yarıştığı gözlendi.

            Kızılay Derneği, Kan bağışında 10 bağışı tamamlayana bronz, 20 bağışa Gümüş, 30 bağışa ise altın madalya veriyor.

            Eğirdir Dağ Komando Okulundan Yarbay olarak emekli olan Isparta Kan Merkezi Müdürü Dr. Şerafettin KILINÇEL aynı zamanda Kan Merkezinde göreve başlamadan önce de kendisi kan verme rekortmeni. Dr. Şerafettin KILINÇEL, Eğirdir’in nüfus oranına göre yüksek bağışta bulunan bir ilçe olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Eğirdir İlçesi sürekli ekip düzenlediğimiz bir ilçemizdir. Kızılay Isparta Kan Merkezi olarak nüfus oranına göre yüksek bağış aldığımız bir ilçemizdir. Bu ilgi başta Eğirdir Kızılay Derneği Başkanı Veli GÖK, Sayın Kaymakamımız Dr. Yalçın YILMAZ, Belediye Başkanımız O. Nuri ÖZMERAL, tüm kamu ve özel kuruluşlar ile muhtarlarımızın ve değerli Eğirdir halkı sayesinde olmaktadır. Bağış kampanyamızın mübarek Ramazan ayına rastlaması nedeniyle birlikte olduğumuz sayın başkanımız ve Kızılay yönetimiyle bağışçımız Mehmet DEMİRTAŞ’ın madalyasını takdim etme olanağı da bulduk, değerli Eğirdir halkına böyle bir günde de sergiledikleri bu hayırseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz”.

            Kızılay Kan Bağış Otobüsüyle köy, kasaba, ilçe demeden gece gündüz çalışan Isparta Kan Merkezi ekibinde Ayhan Tuna, Derya Bayar, Zeynep Çakır, Özgül Güleçkiriş ve Osman ÇELİK görev alıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap