Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtımı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtımı Yapıldı
Haberin Tarihi: 16.12.2021 13:16:37 - Okunma Sayısı:976 defa okundu.

Bucak ve Sütçülerde Yangından Etkilenen Köy Okullarında Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtımı Yapıldı

Bucak ve Sütçülerde Yangından Etkilenen Köy Okullarında

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ DAĞITIMI YAPILDI

 

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Orman yangınlarında etkilenen köylerimizde öğrencilere eğitim seti yardımı yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü görev alanında bulunan ağustos ayında çıkan orman yangınında zarar gören köylerimizde vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Sütçüler ilçesi, Çandır köyü Oğuz Önder İlk Öğretim Okulu ve Bucak ilçesi, Çobanpınar köyü ilkokulunda öğrencilere eğitim seti dağıtımı yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş; "yangın anında ormanlarımızı ve yerleşim yerlerimizi korumak adına teşkilatımızla beraber cansiperane çalışan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mal kayıpları devletimizin ve teşkilatımızın gücüyle zaman içinde çözülebilecek hususlardır" dedi.

Bölge Müdürü Ataş, yangında zarar gören alanların hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşması için çalışmaların devam ettiğini belirterek "yangında zarar gören alanların da devletimizin ve teşkilatımızın çalışmalarıyla hızlı bir şekilde yeniden yeşil örtüsüne kavuşması çalışmalarımız devam etmektedir. Genel Müdürlüğümüz ORKÖY Daire Başkanlığınca vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla temin edilen eğitim setlerinin dağıtımı vesilesiyle tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap