Çok Sayıda Kaçak İçki Ele Geçirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çok Sayıda Kaçak İçki Ele Geçirildi
Haberin Tarihi: 17.12.2021 16:25:54 - Okunma Sayısı:966 defa okundu.

Zehir operasyonu kapsamında Isparta'da birçok iş yeri ve depoda yapılan aramada çok sayıda kaçak içki ve cinsel içerikli ürün ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Isparta'da polisin düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak içki ve cinsel içerikli ürün ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

İnsan sağlığına yönelik oluşturduğu tehdit ve zararların yanısıra devletin vergi kaybı yaşamasına ve yasal ticaretin yapıldığı piyasada haksız rekabete yol açması nedeniyle yaklaşan yılbaşı öncesi piyasadaki talebi fırsata çevirmek isteyen şahısların sağlıksız ortamlarda kurdukları imalathanelerde üretilen alkollü içkilerin piyasaya sürülmesine engel olmak amacıyla KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde kaçak, sahte ve bandrolsüz alkol ürünlerine karşı yapılan eş zamanlı operasyonlarda Isparta'da çok sayıda iş yeri ve depoda arama yapıldı. ZEHİR operasyonu kapsamında 15.12.2021 günü iş yerleri ve depolarda yapılan aramalarda; sağlıksız ortamlarda üretilmiş 26 şişe kaçak alkol, 29 şişe etil alkol, 146 adet likit alkol aroması, 176 adet tekrar doldurulması için kullanılan bandrollü boş şişe, 66 adet cinsel içerikli içecek ve çikolata olmak üzere toplam 443 adet ürün ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

"Halkımızın huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz,iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun  ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap