Su Ürünleri Yüksek Mühendisi İbrahim Özdal Eğirdir Belediye Meclisinde Bilgilendirme Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Su Ürünleri Yüksek Mühendisi İbrahim Özdal  Eğirdir Belediye Meclisinde Bilgilendirme Yaptı
Haberin Tarihi: 7.2.2022 16:16:24 - Okunma Sayısı:584 defa okundu.

Eğirdir Belediye Meclisinin 2022 Şubat ayı meclis toplantılarının birleşimleri her gün yeni projelere ve yeni çalışmalara ortam sağlıyor.

 

SU ÜRÜNLERİ YÜKSEK MÜHENDİSİ İBRAHİM ÖZDAL

EĞİRDİR BELEDİYE MECLİSİNDE BİLGİLENDİRME YAPTI

Eğirdir Belediye Meclisinin 2022 Şubat ayı meclis toplantılarının birleşimleri her gün yeni projelere ve yeni çalışmalara ortam sağlıyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının Sosyal Gelişmeyi Destekleme Program Çağrısı Kapsamında Eğirdir Belediyesi tarafından 2 proje sunuldu. Bu söz konusu projeler Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Ekoloji ve Çevre Kaynak Bölümünde görevli Su Ürünleri Yüksek Mühendisi İbrahim ÖZDAL'ında destekleriyle Eğirdir Belediyesi Proje Birimi tarafından hazırlanmış olup projelerin içerikleri değerlendirilerek proje hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Eğirdir Belediye Meclisine sunum yaparak bilgilendiren ve Eğirdir Belediyesi Proje Birimi ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüren Su Ürünleri Yüksek Mühendisi İbrahil ÖZDAL'a katkılarından dolayı teşekkür ederek tüm kurumlarımız bizim resmi paydaşımızdır halkımıza güzel projeler ve yatırımlar kazandırmaya işbirliği içerisinde devam edeceğiz, ifadelerinde bulundu.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap