"HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE" İSİMLİ YARIŞMADA FATIMA TOPUZ ÖDÜL ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE" İSİMLİ YARIŞMADA FATIMA TOPUZ ÖDÜL ALDI
Haberin Tarihi: 14.2.2022 13:56:35 - Okunma Sayısı:1025 defa okundu.

Düzenlenen yarışmaya Eğirdir'den Fatıma Topuz ve Buğra Çetin de ödül almaya hak kazandı.

"HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE" İSİMLİ YARIŞMADA FATIMA TOPUZ ÖDÜL ALDI

Server Yaşam Vakfı tarafından organize edilen "Haydi Çocuklar Camiye" isimli yarışma sonucu açıklandı. Türkiye genelinde 6-13 yaş grubu çocukları kapsayan yarışma ''Namazını kıl, Puanları topla, Ödülünü al'' sloganıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen yarışmaya Eğirdir'den Fatıma Topuz ve Buğra Çetin de ödül almaya hak kazandı.

Türkiye genelinde organizasyonunu Server Yaşam Vakfı’nın organize ettiği, Isparta'da da paydaş kuruluş olarak, Isparta Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından yürütülen, 28 Ocak Sabah namazı ile başlayıp, 4 Şubat Yatsı namazı ile sona eren, “Haydi Çocuklar Camiye” yarışmasına Eğirdir'den de iki öğrenci katıldı.

Fatıma Topuz'un ödülünü Isparta Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Onursal Başkanı ve Eğirdir PTT Müdürü Mehmet Ay takdim etti.

Proje hakkında açıklama yapan Isparta Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği Onursal Başkanı Mehmet Ay, “Haydi Çocuklar Camiye” projesinde bu yıl hem daha fazla çocuğumuzu projeye katmak, hem de çocuklarımıza bir değer kazandırmak, onlara güvendiğimizin farkındalığını oluşturmak amacıyla değişikliğe gidildi, çocuklarımız kendi kayıtlarını kendileri yapıp, evde veya camide kıldıkları namazlarını kendileri sisteme giriyorlar, burada çocuklarımızın güven esasına dayalı bir çalışma oluyor, dolayısıyla sağduyulu bir bireyin en önemli vasıflarından biri olan güvenin, bu şekilde kazanım olarak çocuklarımıza kazandırılmış olduğunu söyledi. 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap