Minik Kalplerin Gösterileri Büyük Alkış Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Minik Kalplerin Gösterileri Büyük Alkış Aldı
Haberin Tarihi: 10.6.2015 09:47:00 - Okunma Sayısı:1858 defa okundu.

Eğirdir Dündarbey Anaokulunda yıl sonu gösterisi düzenledi.

Minik Kalplerin Gösterileri Büyük Alkış Aldı

 

            Eğirdir Dündarbey Anaokulunda yıl sonu gösterisi düzenledi. 

            2014/2015 eğitim ve öğretim yılının kapanmasına az bir süre kala Eğirdir Dündarbey Anaokulunda yıl sonu çocuk şenliği düzenlendi.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan programda okul öğrencilerinden Nurgül Armağan, Asiyegül Demir, Kübra Erdoğan, Ecrin Günay ve Ecrin Altındal “Hoş geldiniz” şiirini okudular.

            Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürü Mevlüt Karataş yaptı. Karataş: “Bugün çocuklarımızın 1 yıl boyunca sınıflarında öğrenmiş olduğu birbirinden güzel gösterilerini izleyeceğiz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük bir çaba içerisinde hazırlandılar. Onlar bizim her şeyimiz. Bugün çocuklarınızı her günkü günden daha çok alkışlamanızı diliyor, hepinize bol eğlenceler diliyorum” dedi.

            Okul Müdürü Mevlüt Karataş’ın konuşmasının ardından Neşeli sınıfı Arı Rondu’nu, Renkli Patikler Sınıfı “Uyku” Rondu’nu, Renkli Damlalar Sınıfı “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” Rondu’nu, Pamuk Şekerleri Sınıfı “Ak Sakallı Dede Sebze Yetiştirdi” Rondu’nu,  Neşeli Ezgiler Korosu, Renkli Patikler Sınıfı öğrencileri “Palyaço” gösterilerini, Renkli Damlalar Sınıfı “Dik Dur Kardeşim” isimli gösterilerini, Pamuk Şekerleri Sınıfı “Horozumu Kaçırdılar” isimli oyunu, Ezgi Hazan Öztürk ve Meva Köklü “Dersimiz Atatürk” isimli şarkıyı seslendirdiler.

            Neşeli Ezgiler sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Bobstiller” isimli dans gösterilerini sundular. Renkli Patikler Sınıfı “Kelebek” Rondu’nu, Renkli Damlalar Sınıfı “Yedi Adım” dans gösterilerini, Pamuk Şekerleri Sınıfı “Tavşan” Rondu’nu sergilediler.

            Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösterilerinin izlenilmesinin ardından Arda Efe Yılmaz ve İsmail Ege Aydın “Veda Ediyorum” isimli şiiri okudular.

            Eğirdir Dündarbey Anaokulunda yıl sonu çocuk şenliğinin sonunda okuldan 42 öğrenci mezun oldu.

            Programın sonunda öğrencilerin katılım belgeleri Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve okulun eski müdürleri tarafından takdim edildi.

            Neşeli Ezgiler Sınıfı öğrencileri; Ayşegül Sena Demiralay, Ömür Berra Kartal, Osman Köse, Bekir Arda Karadoğan, İbrahim Cankut Korkut, Yavuz Azem Özer, Ahmet Talha Yüksek. Öğrencilerin belgelerini öğretmenleri Derya Akdi ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

            Renkli Patikler Sınıfı öğrencileri; Meva Köklü, Ezgi Hazan Öztürk, Dilruba Eryiğit, Elif Ceylin Soylu, Mehmet Ali Çakmak, Uras Yalçın, Süleyman Ege Bulucu, Arda Yalçın. Öğrencilerin belgelerini öğretmenleri Ayşe Çankaya ve okul eski müdürlerinden Murat Aydın takdim etti.

            Renkli Damlalar Sınıfı öğrencileri; Gökçe Çevikbaş, Ayşenaz Üstündağ, Ayşe Özboran, Dilara Nur Metin, Cahide Şeyda Yalçın, Ayşegül Çağlar, Sude Çatal, Ecrin Altındal, Ecrin Günay, İsmail Ege Aydın, Harun Şenol, Arda Efe Yılmaz, Furkan Alperen Çelik, Ali Mert Demirekin. Öğrencilerin belgelerini öğretmenleri Samiye Şen ve okul eski müdürlerinden Önder Özdemir takdim etti.

            Pamuk Şekerleri Sınıfı öğrencileri Nurgül Armağan, Kübra Erdoğan, Ceylin Uysal, Ceylin Avcı, Asiyegül Demir, Medine Kuş, Azranur Akkaya, Esila Özkaranfil, Beren Şenol, Beyza Nur Çevik, Mehmet Arda Yılmaz, Zekihan Süntür, Ömer Faruk Soylu. Öğrencilerin belgelerini öğretmenleri Adile Yılmaz ve Okul Müdürü Mevlüt Karataş takdim ettiler.

            Katılım belgelerinin dağıtımından sonra mezun olmanın sevincini yaşayan 42 öğrenci keplerini havaya fırlattılar.

            Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap