"İl Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu" 4. Toplantısını Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"İl Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu" 4. Toplantısını Yaptı
Haberin Tarihi: 11.3.2022 11:41:50 - Okunma Sayısı:1167 defa okundu.

“İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun” 4. Toplantısı Vali Yardımcısı Ömer Faruk ATEŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

"İl Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu" 4. Toplantısını Yaptı

“İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun” 4. Toplantısı Vali Yardımcısı Ömer Faruk ATEŞ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda  “Çalışma Planı” kapsamında 4 mevsim 12 ay temalı turizm faaliyetlerinin planlaması ve tanıtımı için kısa vadede yapılması planlanan maddeler kurul üyeleri tarafından değerlendirildi.

"İl Bazlı Markalaşma ve Tanıtım Çalışması" kapsamında Turizm Geliştirme Ajansının belirlediği pilot illerden olmayan ancak kendi talep, yaptığı istekli çalışmalar ve barındırdığı turizm potansiyeli sebebiyle 12 pilot il arasına giren İlimizde; Vali Yardımcısı Ömer Faruk ATEŞ başkanlığında “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulunun” 4. Toplantısı gerçekleştirildi.

2 ayda bir düzenli olarak toplanan İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı; Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı, İl Kültür ve Turizm Müdürü, KTB Kültür Portalı Genel Koordinatörü, TGA Destinasyon ve Tema Uzmanı ve İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyelerinin katılımı ile düzenlendi.

Toplantıda İlimizin turizm potansiyelinin geliştirilmesinde, paydaşlarla oluşturulan “Çalışma Planı” kapsamında 4 mevsim 12 ay temalı turizm faaliyetlerinin planlaması ve tanıtımı için kısa vadede yapılması planlanan maddeler kurul üyeleri tarafından değerlendirildi. Ayrıca yaklaşan gül sezonu sebebiyle turizm paydaşları ile Gül Festivali hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap