ANA FRUİT'TEN EĞİRDİR'E EĞİTİM YATIRIMI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ANA FRUİT'TEN EĞİRDİR'E EĞİTİM YATIRIMI
Haberin Tarihi: 18.4.2022 15:36:11 - Okunma Sayısı:1290 defa okundu.

EĞİRDİR BİLSEM İNŞAATI PROTOKOLÜ İMZALANDI

ANA FRUİT'TEN EĞİRDİR'E EĞİTİM YATIRIMI

EĞİRDİR BİLSEM İNŞAATI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Eğirdir'de yaptırılarak hibe edilecek olan Bilim ve Sanat Merkezi ( BİLSEM) inşaatı protokolü Isparta Valiliği adına Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu  ile Ana Fruit adına hayırsever hemşehrimiz Mustafa Erdoğan arasında imzalandı.

18 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 14.00'de Isparta Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza törenine; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Ana Fruit San. ve Tic. Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı Mustafa Erdoğan, Mehmet Erdoğan ve Mehtap Erdoğan Demir katıldı.

İmza törenindeki konuşmasında hayırseverlerin eğitime sundukları katkılardan övgüyle bahseden Vali Seymenoğlu “Eğirdir için ihtiyaç olan okullarımızın başında gelen kısaca BİLSEM olarak isimlendirilen Bilim Ve Sanat Merkezi, inşallah hayırseverimiz tarafında yapılarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Yaklaşık 16 Milyon TL gibi bir keşif bedeli var. Sağ olsun hayırseverlerimiz eğitimin içerisinde biz de varız dediler. Erdoğan Ailesi bizim için çok önemli bir aile hem üretiyor hem iç ve dış piyasalarda ürettiklerini ulaştırıyorlar. Ben hayırseverimize, ailesine, emeği geçen bütün çoluk çocuğuna çok çok teşekkür ediyorum. Ben eminim ki Ispartalı hayırseverler bunlarla da kalmayacaklardır. Bizi izliyorlar, dinliyorlar; Eğitim alanında olabilir, sağlık alanında olabilir bağış yapmak istedikleri takdirde biz Valilik olarak kamu kurum ve kuruluşları olarak zaten her zaman kendileriyle beraberiz. Bilgi almak istiyorlarsa da her zaman kendileri ile görüşmeye hazırız” dedi.

Erdoğan Ailesi adına konuşan Mehmet Erdoğan ise “Yapılacak eğitim merkezinden inşallah vatanına milletine hayırlı öğrenciler yetişir. Merkezimiz ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Eğirdir'de 216 ada 7 parsel üzerinde Hazine adına kayıtlı Milli Eğitim Bakanlığına eğitim alanı olarak tahsisli 2059 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde Ana Fruit Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 12 derslikli bilim ve sanat merkezi binası, saha tanzimi anahtar teslimi yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek.

Yaklaşık 16 milyon liraya malolacak olacak eğitim merkezine "Cennet Erdoğan Bilim ve Sanat Merkezi" ismi verilecek.

-Akın Gazetesi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap