ETUDOSD 26. Geleneksel Dağcılık Şenliği 21-22 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD 26. Geleneksel Dağcılık Şenliği 21-22 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek
Haberin Tarihi: 25.4.2022 18:03:48 - Okunma Sayısı:849 defa okundu.

                Eğirdir'in tanıtımında çok büyük katkıları olan, Türkiye'nin en yüksek katılımlı Dağcılık Şenliği öncesi, bir toplantı düzenlendi.

ETUDOSD 26. GELENEKSEL DAĞCILIK ŞENLİĞİ

21-22 MAYIS TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK

                Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü  tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan, ETUDOSD Dağcılık Şenliği'nin 26'ncısı bu yıl 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

                Eğirdir'in tanıtımında çok büyük katkıları olan, Türkiye'nin en yüksek katılımlı Dağcılık Şenliği öncesi, bugün Kaymakamlık toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi.

                Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, ETUDOSD Dernek Başkanı Durmuş Uçgun, yönetim kurulu üyeleri Çetin Meydan ve Abdurrahman Sinap ile Abdullah Sinan'ın katıldığı toplantıda, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ve ASMA Mimarlık sponsorluğunda düzenlenecek olan ETUDOSD Dağcılık Şenliği öncesi yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap