Eğirdir MARİM'de Sivil Savunma Eğitimi Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MARİM'de Sivil Savunma Eğitimi Verildi
Haberin Tarihi: 20.6.2015 09:43:00 - Okunma Sayısı:1471 defa okundu.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde çalışan tüm memur ve işçi personele yönelik Afete Hazır Türkiye Projesi" etkinlikleri çerçevesinde eğitim verildi.

Eğirdir MARİM’de Sivil Savunma Eğitimi Verildi

            Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nde çalışan tüm memur ve işçi personele yönelik Afete Hazır Türkiye Projesi" etkinlikleri çerçevesinde eğitim verildi.

            Isparta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Yönetim Merkezi ve Sivil Savunma Şube Müdürü Osman DEMİRAY ve ekibi tarafından "Afete Hazır Türkiye Projesi" etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nde çalışan tüm memur ve işçi personelin katılımı ile KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyasyon ve Nükleer tehlikeli maddeler) eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde kasten, kazaen veya doğal afetler sonucu ortama yayılarak insan ve çevre üzerine birçok olumsuz etkiler oluşturan tehlikeli maddelerden korunmak için neler yapmalı, düşmanın hava taarruzları ve radyoaktif serpinti saldırısını önceden haber almak ve tehlikeye karşı halkı uyararak bir takım önlemlerin alınmasını sağlamak için ikaz - alarm işaretlerini tanımak ve yangın, deprem vb. afetlerde Binaların tahliyesi konularında eğitim verilerek bilgilendirici afiş ve broşürler dağıtıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap