Eğirdir Şehiriçi Minibüsçüleri "Mağduruz!..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Şehiriçi Minibüsçüleri "Mağduruz!..."
Haberin Tarihi: 29.6.2015 09:48:00 - Okunma Sayısı:2522 defa okundu.

S.S. 21 Nolu Mavigöl Şehiriçi Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 13.00de Otogar içinde bulunan kooperatif binasında yapıldı.

Eğirdir Şehiriçi Minibüsçüleri “Mağduruz!...”

 

            S.S. 21 Nolu Mavigöl Şehiriçi Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı 27 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 13.00’de Otogar içinde bulunan kooperatif binasında yapıldı.

            Açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti başkanı ve katiplerinin seçimi yapıldı. Divan heyeti başkanlığına Avet Özdamar, katipliklerine ise Fehmi Çelik ve Mevlüt Yılmaztürk getirildiler.                             

            S.S. 21 Nolu Mavigöl Şehiriçi Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin yönetim ve denetim kurulu raporları, Blanço K/Z cetvellerinin okunmasının ardından gündem maddeleri oylamaya sunuldu ve maddeler oy birliği ile kabul edildi.

            Gündemin 7’nci maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde konuşan Kooperatif Başkanı Akif Armağan ve şoförler: “3 aydır para kazanamıyoruz. Belediye başkanımız bizleri mağdur etti. 3 aydır arabalarını Pınar Pazarına koydu bizim yolcularımızı Isparta’ya taşıyor. Bizim mülki amirimiz var, mülki amirimiz olmazsa, Valimiz var, o da olmazsa Ulaştırma Bakanlığına hatta mahkemeye kadar gideceğiz… Hepimiz burada ekmek parası peşindeyiz. Bu uygulamanın bir an önce bitmesini istiyoruz…”dediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap