Eğirdir Akşemseddin MTAL Öğretmenlerinden Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Projesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Akşemseddin MTAL Öğretmenlerinden  Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Projesi
Haberin Tarihi: 9.6.2022 12:49:09 - Okunma Sayısı:2280 defa okundu.

Akşemseddin Mesleki ve Teknik an Anadolu Lisesi Avrupa Mesleki Beceriler Haftasına ‘Eğirdir Students Know Akşemseddin Vocational High School’ projesi ile katıldı.

EĞİRDİR AKŞEMSEDDİN MTAL ÖĞRETMENLERİNDEN

AVRUPA MESLEKİ BECERİLER HAFTASI PROJESİ

Akşemseddin Mesleki ve Teknik an Anadolu Lisesi Avrupa Mesleki Beceriler Haftasına ‘Eğirdir Students Know Akşemseddin Vocational High School’ projesi ile katıldı. Proje yürütücüleri Ayşen DİNÇER BALÇIKLI, Elif BÜYÜKÇOLAK, Aysel İBRİK ve okulu Müdürü Hüseyin Süleyman GÜÇLÜ koordinesiyle gerçekleşen etkinlikler Eğirdir ilçemizde öğrenim gören ortaokul son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 9 Haziran 2022 ‘de Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Proje kapsamında ilçemizdeki Mehmet Akif  Ersoy ortaokulu son sınıf öğrencilerine okul tanıtma amacıyla kariyer günü düzenlendi. Öğrenciler okul binasına getirilerek okul binasını, laboratuvarları, atölyeleri, eğitim materyallerini görüp inceleme ve tanıma fırsatı sunuldu. Ayrıca onlara mezun olan öğrencilerin hazırladığı ‘ Mezunlarımız neler yapıyor?’ videosunu izlettirildi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap