VALİ MEMDUH OĞUZ EĞİRDİR'E VEDA ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ MEMDUH OĞUZ EĞİRDİR'E VEDA ETTİ
Haberin Tarihi: 2.8.2013 11:18:00 - Okunma Sayısı:2827 defa okundu.

Vali Memduh Oğuz, dün Eğirdir'e gelerek, Kaymakam Yalçın Yılmaz'a Garnizon Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık'a ve Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral'e veda ziyaretinde bulundu.

VALİ MEMDUH OĞUZ EĞİRDİR’E VEDA ETTİ

 

            Bayramdan sonra  emekli olacak olan Isparta Valisi Memduh Oğuz ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

            Vali Memduh Oğuz, dün Eğirdir’e gelerek, Kaymakam Yalçın Yılmaz’a Garnizon Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık’a ve Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e veda ziyaretinde bulundu.

            42 yıldır devlete ve millete hizmet ettiğini, görevinden çok mutlu ve memnun ayrıldığını dile getiren Vali Memduh Oğuz konuşmalarında Eğirdir’e olan hayranlığını belirterek, ilçemizi yere göğe sığdıramadı.

            Vali Oğuz Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı ziyaretlerinde şöyle konuştu: “3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Eğirdir Isparta’nın süsü. Eğirdir elmanın başkenti ve bütün bunlardan da önemlisi bilim adamlarının yaşadığı bir yer. Bugünkü sebebi ziyaretimiz sizlere veda etmek. Bundan sonra Isparta’da ikamet edeceğiz, sokakta, caddede beraberiz. Hepinize işbirliği içerisinde ve disiplini çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.”

            Kaymakam Yalçın Yılmaz ise; “Sizinle birlikte çalışmak bizim için bir şerefti. Her zaman yanımızda oldunuz. Ailenizle, misafirlerinizle birlikte Eğirdir’e geldiğinizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım” dedi.

            Konuşmaların ardından Vali Memduh Oğuz “İlim Şehri Isparta” İsimli kitabını ve Isparta Türküleri isimli CD’yi Kaymakam Yalçın Yılmaz’a hediye etti. Yılmaz da Oğuz’a Göktaşlı kursiyerlerin yapmış olduğu çini işlemeli tabak hediye etti.

            Veda ziyareti kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden Oğuz; Türkiye’de sadece Eğirdir Belediye Başkanlığının makam odasının güzel olduğunu dile getirerek “Eğirdir Belediyesinin makam odası çok güzel. Sağ ve sol cephesinden baktığınızda göl manzarası sizleri karşılıyor. Böylesine güzel manzaralı bir yer Türkiye’nin hiçbir makam odasında yok” diye konuştu.

            Vali Oğuz Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e “sizler benim özel arkadaşımsınız. Çalışmalarımız son derece iyiydi. Görevimden çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Devletimize, milletimize ve sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Vali Memduh Oğuz Belediye Başkanı Özmeral’e de “İlim Şehri Isparta” İsimli kitabını ve Isparta Türküleri isimli CD’yi hediye etti. Özmeral’de günün anısına “Kristal Elma” biblosu hediye ederek Vali Oğuz’u kapıya kadar uğurladı.

            Vali Memduh Oğuz, Eğirdir Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Ethem Büyüşışık’ı ziyaret ederek vedalaştı.

            Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu veda ziyaretinde konuşan Vali Oğuz, görev yaptığı süre içerisinde gördüğü yakın ilgi, destek ve yüksek işbirliği için teşekkür etti.

            Tümgeneral Büyükışık’ın şahsında Kahraman Mehmetçiğe şükranlarını sunan Vali Oğuz, sağlık ve esenlik dilekleriyle Eğirdir’den ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap