EĞİRDİR TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU'NA BELEDİYE'DEN TAM DESTEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU'NA BELEDİYE'DEN TAM DESTEK
Haberin Tarihi: 3.8.2013 09:47:00 - Okunma Sayısı:2149 defa okundu.

4 yıl eğitim öğretim şekliyle ilk defa öğrenci almaya başlayacak olan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu tercihlerde %100 doluluk kaydetti.

EĞİRDİR TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEK OKULU’NA BELEDİYE’DEN TAM DESTEK

 

            4 yıl eğitim öğretim şekliyle ilk defa öğrenci almaya başlayacak olan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu tercihlerde %100 doluluk kaydetti.

            2 Eylül 2013’ten itibaren kesin kayıt yaptırmaya başlayacak öğrenci ve veliler şimdiden Eğirdir’e gelip ev kiralanma başladılar.

            Aydın, Antalya ve Konya’dan gelen ilk öğrenci ve aileleri Eğirdir’e hayran kalarak Köprübaşı mevkiîndeki okul binasına yakın yerlerden ev ve apart kiralamak için harekete geçtiler.

            Eğirdir Belediyesi, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu ile Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun binasında tadilat ve boya işlerini tamamlayarak bahçesinde de çevre düzenlemesi yaptı.

            Çalışmaları bizzat yönlendirilip takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Allah’a şükür 4 yıllık eğitim ve öğretim verecek Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu açıldı ve öğrenciler şimdiden Eğirdir’imize velileriyle birlikte gelmeye başladılar. Belediye olarak üzerimize düşen vazifemizi okul idarecileriyle işbirliği içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için gerekli derslikleri hazırlanmıştır. Bahçede de 200 kişinin rahat edebileceği ağaç altlarına kilitli taş parke döşenerek masalar konuştur. Dışarıdan gelecek öğrenciler, hem okulumuzu sevecekler hem de Eğirdir’imizi sevecekler. Okul binası karşısında göl kenarındaki sahanın da temizlenerek düzeltilmesi çalışmalarını başlattık. İleride burası da güzel bir dinlenme yeri olabilecektir” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap